Maanataina oli vau cup. Ilmotin sitten molemmat koirat vaikka alunperin en meinannu mennä kummalllakaan. Rimmalla möllirata. Meni ihan loistavasti. Rimpulalla oli vauhtia kamalasti ja haki esteitä itse hienosti. Nollarata tuli ja vielä sijoituttiin toiseksi.

Ronjalla kisaavien rata. Neidillä oli intoa ihan riittävästi. Irtosi hyvin, mut ratti oli hiukan hukassa. Käännökset tuppas menemään pitkiksi, vikalla esteellä meni ohi (juoksin pari askelta liian pitkälle) ja hyppäs väärästä suunnasta takas. Kisojen jälkeen tein radan pari kertaa. Yhtä käännöstä en saanut millään pienemmäksi, muuten ok.

Tiistaina agitreeni. Huotari ei päässytkään tällä kertaa joten ihan normitreeni. Rata oli suht haastava, mut kiva. Ronja meni vauhdikkaasti ja aika tarkasti. Ite on muistettava ohjaus, ei jäädä katsomaan menikö koira eikä varsinkaan tuleekohan se sieltä. Pitää liikkua eteenpäin, ohjaa häntää niin ettei koira jää selän taakse. Opeta lyhyt hyppy!

Rimmalla sama rata. Video siitä tulee myöhemmin youtubeen (Ronjaa en muistanut videoida). Meni hyvin, lukuunottamatta sitä kun haistoi joltain pudonneen namin eikä jatkanut ennenku oli käynyt syömässä sen... Sen kanssa on muistettava että on vielä nuori, ei mennä kisanomaisesti. Palkkaa välillä! Kontaktit tarkasti, A pysäytyksenä, keinu ja puomi juoksuna. Tehtiin A:ta erikseen muutaman kerran pysähtyi kivasti kun vedin kädellä alas ja malttoi hienosti odottaa lupaa tulla pois.

Torstaina käytiin Puutien kentällä. Ensin Ronjan kanssa pätkä seuraamista, aluksi vilkuili ruutua, mut huomautuksen jälkeen meni tarkasti. Luoksetulo pysäytysten kanssa oli tosi hyvä.                                                                   Ruutuun juos ensin ihan vinoon?! Otin uudestaan vähän lähempää, nyt hyvä. Pidensin matkaa ja tein muutaman toiston niin että kävin aina palkkaamassa pysähtymisestä (seisomaan). Lopuksi ihan koko liike, palkka tuli kun oli oikeassa kohdassa seuraamassa.                                                                                                  Metalinouto oli hieno, kapula ei kalissu hampaissa ja malttoi hyvin dottaa sivulla kunnes otan kapulan.

Rimman kanssa en tehnyt mitään. Se pääsi leikkimään Tarja havanaispennu kanssa. Josua ujostutti aluksi, mut sitten rohkaistui ja juoksivat yhdessä reilu tunnin. Jopa Rimma oli vähän väsynyt!

Illalla käytiin vielä lenkki Heinämaalla samalla kun kävin tarkastamassa hevoset. Tunni verran käveltiin, Ronja löysi kivan ojan ja kulki varmaan kilometrin sitä pitkin. Oli hiukan mutainen sen jälkeen.