27.6

En muistanut että Helena on pitämässä treenit ja olin myöhässä. Mentiin kaksi vikaa rataa Ronjan kanssa. Eka ihan päin persettä. Takaakiertoja. Mä olin missä sattuu ja Ronja irtoili sen seurauksena minne sattuu. Toinen pätkä meni paremmin, vaikka ei sekään ihan sujuvaa ollu.

 

Rimmalla vähän eri rata. Meni ihan ok. Mun ajoitus ei ollu ihan kohdallaan.

Ruskakin teki jotain...

30.6

Tokoa ennen agiryhmien vetoa. Kuuma!!

Ruska perusasentoa ja maahanmneoa. Oli oikein pätevä.

Rimma perusasentoa seuraamisen yhteydessä, se ei muista iskeä takamusta maahan pysähtyessä. Hyppy menee kivasti, mut jää kovin lähelle estettä ja vinoon joten viereen meneminen on vaikeaa. Tähän pitäs jotain keksiä. Teki oikein innokkaasti.

Ronja oli paikkamakuussa sen aikaa kun laitoin ruudun ja muitakin tötsiä kentälle. Ensin vähän seuraamista ruudun lähistöllä ja tötsien välissä. Oli hirmu hieno! Ruutu suju mainiosti. Ei välittänyt yhtään ylimääräisistä tötsistä ruudun takan ja sivuilla. Hienosti joka kerta oikea paikka (itsenäisesi, en pysäyttänyt käskyllä kertaakaan). Kaksi kertaa palkka ruutuun ja kerran kutsuin viereen ja palkka siinä. Lopuksi luoksetulo. Kävin kerran palkkaamassa, pysyi nätisti ja rennosti. Seisominen takapalkalla, oli ok.

4.7

Ronja: Eipä ollu paljoa treenaajia. Rata oli kiva. Alussa meille vaikea sivuttainen hyppy ja suora puomille tulo (hyppää kontaktin). Nami puomin ylösmenolla. Kepeille avokulma, mikä menikin hyvin. Loppupäässä rataa kolme vierekkäistä hyppyä mitkä mentiin ässän mallisesti. Vikalla meinas väkisin juosta selän takaa putken väärään päähän. Tätä hinkattiin muutama kerta, palkkasin kun tuli oikealle puolen.

Ruska: Putkea ja pussia. Putkeen menee jo varsin mallikkaasti. Menitiin myös keinu ja puomi kerran läpi.

Rimma: Sama rata. Rii oli oikein pätevä! Backlap ei onnistunut, mut tuli kierrättämällä näppärästi. Kepit "työntämällä" hyvin, "vetämällä" ei meinannu onnistua ollenkaan. Takaaleikkauksen kuitenkin kesti hyvin. Keinua vielä erikseen. Tulee sen nyt jo ihan kivasti. Puomin alastuloa pitäs saada nopeammaksi. Lopuksi Rimma pääsi leikkimään vaihteeksi omankokoisten koirien kanssa. Kavereina oli  schipperke Taru 4kk, skotti Saga 6kk, westie Elviira 2v ja  Camilla (terrieri sekin, mut rotua en muista). Kaikki siis narttuja, hyvin tulivat juttuun keskenään.