Eilen illalla kävin tekemässä jäljet Ronjalle ja Rimmalle. Ja sieltä Riin kanssa aksatreeneihin. Tein jumppasarjaa (toisn vaan kolmella) ja rengasta. Muutama omituinen hyppy muuten ok. Ratatreeni meni huonosti. Ohjaus oli surkeaa eikä Ipan korvat ole vielä palautuneen juoksusta... Muutama suht ok pätkä, mut muuten kamalaa!

Ronja ja Ruska teki tokohommia. Roo ruutua, eka kokonaan ja sit kaksi kertaa palkkasin oikeasta paikasta. Luoksetulo oli hyvä, pysähdykset vois olla vähän terävämpiä, mut vauhti oli oikein sopivaa. Vähän vielä kaukoja, hyviä vaihtoja teki.

Rus harjoitteli taas sivulletuloa ja siinä pysymistä. Pieniä seuraamispätkiä tehtiin myös, koitin tarkkailla takamusta, mut eihän sitä ite nää niin hyvin. Kokeiltiin myös maahanmeno ja istuminen liikkeestä, hienosti meni. Lopuksi sitten leikkiä vinkujäniksellä.

Tänään aamulla käytiin ajamassa jäljet. Ronja ensin. Ties heti mitä ollaan menossa tekemään. Eka suora taas superhienosti! Kulmassa tuli joku häiriö (lähitalon sakemaani tai jänis meni kauempana), muistutin vähän et ollaan hommissa. Tokan suoran alku meni vähän haahuillessa. Toisen kulman selvitti hyvin, vikalla suoralla ei näyttäny yhtä keskittyneeltä kun aluks, mut löys kuitenkin kaadolle (namipurkki). Makaukset merkkas hyvin.

Rimmalla oli taas kauhea vauhti päällä. Liinasta jarruttelu ei häirinny yhtään veti vaan kovempaa...  Löys se kaikki makaukset ja merkkas ne hyvin, mut enemmän se näytti tuurilta ku jäljestämiseltä.