Perjantaina aloitettiin urakka. Ronja tuntui olevan hieman hämmennyksissä koira- ja ihmispaljoudesta, korvat olivat vähän hukassa vaikka käyttäytyikin oikein ylihienosti.

Eka rata oli aika hankala, monta pyöritystä samassa kohtaa. Yleensä muistan radat melko helposti, mut tämä teetti jo työtä. No yhdessä kohtaa sitten unohdinkin  minne ollaan menossa ja siitä tuli kielto, muuten rata meni puhtaasti joskin hitaasti. Yliaikaa tuli reilu sekuntti. Luulin, että sillä vauhdilla ois tullu paljon enemmän.

Toinen rata oli sitten helpompi, pelkkää suoraa. Ronja tuntui edelleen löysältä. Alku lähti hyvin, mut sitten sai jonkun hajun ja lähti sen perään, käväs kehän ulkopuolellakin... Radan lopussa oli enemmän oma itsensä. Hyllyhän siitä kuitenkin tuli.

Lauantaina  oli avoin SM-karsinta. Aluelle tultaessa Ronja oli jo skarpimman tuntuinen kuin perjantaina. Radalta saatiin eka nolla ja aikakin meni alle ihanneajan, vaikka kovin nopeita ei mun mielestä oltu. Karsintaradalla oltiin kuudensia eli päästiin finaaliin!

Käytiin välillä kotona, Ronja sai vähän huilata ja käytin Rimmaa ulkona. Takastullessa oli minien finaali jo käynnissä, muissa kehissä ei ollu samaan aikaan mitään ja kaikki oli kerääntynyt finaaliradan ympärille.

Rata ei ollut mikään hirmuvaikea. Lähdettiin jo toisena, jalat oli ihan spgettia. Rata meni tosi hyvin, vaikka yks hyppy tuli mentyä väärästä suunnasta. Käänsin ite liian aikaisin ja Ronja meni välistä. Neiti oli kuitenkin tosi hyvä!

Kiva kokemus oli, järjestelyt oli hyvät ja oli hienoa nähdä huippuja koiriensa kanssa. Me saatiin eka nolla ja kaikkien ratojen kepeille viennit onnistui!

Sunnuntaina olin vielä katsomassa kisoja, nyt oli molemmat koirat mukana. Rimmaa ei väen ja koirien paljous juuri hätkähdyttänyt ja Ronjakin oli kolmantena päivänä tottunut siihen (maalaiskoira ole nähnyt kuin korkeintaan kymmenen ihmistä kerralla Nauru). Käytiin vähän ostoksilla, Rimma sai uuden kupin ja Ronjalle osti fleeceremmin (Rimmalle vois hankkia kanssa). Anne osti vielä Rimmalle lelun, mikä sai suuren suosion.