Rimma meni mutkalla olevaa putkea ja keppejä. Tosi hienosti kuunteli ja pysyi lähellä, vaikka ihmisiä ja muita koiria kulki vieressä. Putkea ei epäröinyt yhtään ja kepitkin meni jo aika vauhdilla, välillä tosin rytmi hukkui ja meinas tulla törmäys verkkoon. Meni myös puomin, ensin remmissä ja sitten ilman, arastele yhtään.

Olen aika varma, että teen Rimmalle juoksukontaktit. Luulen, että sopisivat sille paremmin kuin pysähdykset. Täytyy vaan  nyt kahlata Silvia Trkmanin ohjeet läpi ja miettiä miten edetä.

Ronja meni ekalla kerralla ihan omaa rataa, aloitettiin sitten alusta ja nyt olikin kuulolla paremmin. Sujui suht hyvin,ottaen huomioon, että ohjaaja ei aina ollut ihan kartalla. Alun vaikea kohta meni sylkkärillä upeasti!!

Pidettiin tauko ja otettiin hankala pätkä uudestaan puomilta keinulle. Kepeille asti sujui nyt mallikkaasti, mut keppien jälkeen oleva hyppy ja siitä ohjaus keinulle tuotti suuria hankaluuksia. Jään katsomaan aina että suorittaa kepit varmasti loppuun asti (enkä voi edes irrota juurikaan), joten keppien jälkeen olen hiukan hukassa minne mennään. Montaa eri tapaa kokeiltiin ja löytyi sitten lopulta meille sopiva.

Kameran piuha on jossain liian kaukana, joten laitan ratakuvan myöhemmin.