Viereisellä kentällä käytiin Ronjan kanssa pitkästä aikaa treenaamassa. Tein ruudun valmiiksi, mut otin seuraamista ensin. Oli ihan super! Tosi innoissaan, silti paikka pysyi kokoajan oikeana myös hitaasssa ja juoksussa samoin askelissa oikealle, vasemmalle ja taakse.

Ruutuun meni vauhdilla (pallo palkkana). Toinen kerta ilman palkkaa ruudussa jolloin vähän ennakoi, mut meni ilman toista käskyä loppuun asti.

Nouto sujui myös hyvin (otin kaksi kertaa). Hyvällä vauhdilla meni ja tuli, luovutuksessa pikkusen pyöritteli kapulaa. Vielä tunnaria tehtiin. Piilotin heinikkoon kolme kapulaa (yksi kerrallaan, aina uusi). Etsi hienosti, tuominen ei vielä suju, silppuaa ne. Palkkasin kun otti kapulan suuhun ja lähti tulemaan.

Rimman kanssa harjoiteltiin maahanmenoa ja sivulletuloa sisällä. Maahan ja istu onnistuu kivasti. Maahanmenoon en ole vielä yhdistänyt käskyä. Sivulletulo olikin vaikeampaa, kun Rimma on sellanen venkula. Tuntui että aina onnistuu vääntämään itsensä solmuun, eikä millään osu oikeaan kohtaan...