Eilen harjoiteltiin Rimman kanssa sivulletuloa, nyt sujui jo paremmin. Ronjan kanssa käytiin pyörälenkillä (~5km). Täytyy ottaa itseä niskasta kiinni ja alkaa pyöräillä vaikka kaks kertaa viikossa Rontin kanssa.

 

Päästiin Rimman kanssa mukaan Kristiinan vetämään vauvakerhoon. Tänään oltiin ensimmäistä kertaa mukana. Rimma oli oikein reipas eikä aristellut yhtän muita pentuja, kaikkien kanssa oli kaveria. Tapasi myös suurensuuren leonbergin, sitäkin mentiin rohkeasti moikkaamaan.

Harjoiteltiin luoksetuloa ja maahanmenoa. Molemmat onnistui, onhan niitä jo kotonakin vähän treenattu. Lopuksi pennut pääsivät vielä leikkimään, mikä oli Rimmasta hurjan kivaa. Malttoi se välillä tulla hakemaan makkaraa minulta ja sitten taas uudestaan peuhaamaan kavereiden kanssa.

Tein Ronjan kanssa seuraamista. Hienosti! Olen siihen kyllä nyt hyvin tyytyväinen, paikka pysyy ja kontakti. Askeleetkin sujuvat joka suuntaan. Lopuksi otin luoksetulon pysäytyksen kanssa. Aika lujaa tuli, mut hyvin reagoi käskyyn. Liikkeestä maahanmenoon ja seisomiseen (ja istumiseenkin) täytyy saada lisää nopeutta, nyt meni maahan vähän laiskasti.

Kotona Rimma joutui pesulle, oli ihan punainen kun oli pyörinyt kentän hiekassa. Rimman mielestä pesuhomma oli ihan tyhmää ja kuivatessa sai pyyhe kyytiä kunnon äänitehosteiden kanssa. Olisi luullut että pentu on ihan väsynyt, mut eikä mitä. Nukahti se lopulta, mut vasta kun laitoin "leikkikehään", kun muuten pikkuneiti ois vaan roikunut Ronjan hännässä.

Täytyy ensi kerralla muistaa ottaa kamera mukaan.