Molemmat koirat oli mukana mustikassa. Aluksi kaahasivat hirveetä kyytiä ympäriinsä, mut kun juoksemisesta oli saatu tarpeeksi tulivat katsomaan mitä mä puuhaan. Rimma meinas että parhaat marjat on mun ämpärissä, Ronja uskoi kerrasta ettei sinne työnnetä nenää, mut terroristille oli kerrottava tämä useasti.                                         Ja kun ämpäristä ei saanut mustikoita niitä piti noukkia itse suoraan puskasta ja nimenomaan siitä puskasta mistä mä kerään *huokaus*. Aika näppärästi molemmat söivät puskasta niitä mustikoita.

Kentälle oli tarkoitus mennä, mut vettä tuli kaatamalla joten suunattiin halliin. Otin Rimman ensin. Meni mutkalla olevaa putkea kuin vanha tekijä, pitää vaan näyttää tarkasti putken suu jottei mene hutiin. Harjoiteltiin yhdellä siivekkeellä takaakiertoa, hetken miettimisen jälkeen hoksasi idean ja meni oikeen mallikkaasti.

Lisäksi harjoiteltiin maahanmenoa (ei mitään onkelmaa) ja sivulletuloa (toimii paremmin tyhjällä kädellä, malttoi pysyäkin siinä aika kauan, palkkasin useasti).

Ronjalla oli intoa ihan hirveästi. Tehtiin ruutua (oli rakentanut sen Rimman kanssa valmiiksi). Kentän sivussa olevat agiesteet hieman häiritsivät, mut hyvin ruutuun menot onnistui. Ensin oli pallo valmiina, sitten kaksi kertaa ilman palkkaa (heitin pallon kun oli ruudussa). Ei pyörähdellyt yhtään, hieman oli hitaampi kun pallolle mennessä. Lopuksi vietiin pallo yhdessä ja lähetin koiran aika kaukaa.                                                  Jostain syystä Ronja ajautui joka kerta vähän vasemmalle ruutuun mennessä, meni siis kuitenkin etumerkkien välistä joka kerta mut vasemmasta laidasta.

Tunnaria meinas aluksi pureskella, mutta rauhoittui sitten ja saatiin monta onnistunutta suoritusta. Aluksi annoin sen suuhun, viimeset nosti mulle maasta.