Vauvakerhossa Hämeenkoskella.

Maahanmeno onnistuu jo pelkällä käskyllä! Ainakin useimmiten... Luoksekin tuli heti ja pysyi siinä lähellä, vaikka kotona korvat välillä onkin hukassa, varsinkin jos ovat yhtäaikaa Rontin kanssa metsässä juoksemassa.

Harjoiteltiin myös sivulletuloa, helposti meinaa istua vinoo. paremmin tuntuu onnistuvan jos ohjaa tyhjällä kädellä, mut palkan kanssa saa olla tarkkana ettei ehdi nousemaan. Lopuksi pennut pääsivät vielä leikkimään keskenään.

Ronja pääsi myös pentukerhon jälkeen kentälle. Aloitin lyhyellä seuraamisella, aluksi taas pientä edistämistä ja painamista (oli kovasti innokas tekemään). Askeleissa pitää olla tarkkana että koira on hereillä, muuten ei lähde mukaan.

Nouto onnistui sekä omalla, että vieraalla kapulalla. Tunnarikapulat järsi palasiksi, mut harjoitellaan nyt kotona naksun kanssa niiden nätisti pitämistä. Metallikapulan kanssa pitäs myös harjoitella, se on vähän jäänyt kun ei ole omaa.

Ruutu meni paremmin kuin odotin, viimeksi vieraalla kentällä ei onnistunut ollenkaan. Pari kertaa tehtiin niin että palkka oli kaukana ruudun takana ja yritin pysäyttää koiran ruutuun. Pysähtyy kyllä mut ajoitus ei vielä onnistunut. Tyhjään ruutuun taas ennakoi, pyörähteli ja meinas mennä maahankin ennen ruutua, mut meni sitten loppuun asti. Viimeseksi vielä vietiin pallo yhdessä ruutuun ja lähetin Ronjan kaukaa.