Tänään käytiin hallilla. Kaksi lyhyttä harjoitusta molemmilla.

Ronjan kanssa tein lyhyen radan missä oli takaa kiertoja. Sujui tosi hyvin, käännökset oli tiukkoja ja vauhtia piisas. Puomin ylösmeno menee tuurilla kun on vauhtia paljon, mut lyhyemmällä välillä onnistuu aina oikein.

Rimman kanssa tein eteenlähetystä namikipon avulla. Ei olla aiemmin tehty, mut aika nopeasti tajusi homman (ahne kun on). Pystyin lähettämään kahden esteen takaa muutaman toiston jälkeen. Rimat oli tietenkin maassa.

Toisella kerralla Ronjan kanssa lyhyt rata (eteenlähetystä). Meni oikein hyvin, haki hypyt kauempaakin. Tein vielä keppejä erikseen muutaman kerran, alkoi olemaan vauhtia kivasti.

Rimman kanssa aloitin juoksukontaktien harjoittelun. Juoksutin muutamaan kertaan maassa olevaa puomia pitkin namikipolle. Tätä jatketaan nyt niin kauan että menee varmasti, ja vasta sitten nostan lankun toista päätä vähän.

Tein Ronjallakin muutaman juoksukontakti harjoituksen, jos vaikka opettais sen kunnolla sillekin. Nythän se menee miten milloinkin, kun en ole aina vaatinut pysähtymään.