Lauantaina käytiin juoksemassa kaksi rataa Vääksyssä. Radat oli mukavia, Tokalla radalla oli pari hankalaa kohtaa putkihullulle koiralle, mut muuten oikein sopivia.

Eka rata meni hienosti (ei Ronja ole koskaan menny ekaa rataa noin vauhdilla, yleensä pällistelee vähän kaikkea). Kepeillä tuli harmittava virhe kun meni toiseen väliin. Olin kai liian lähellä.

Toinen rata meni sitten vauhdikkaasti. Meinas varastaa jo lähdössä ja tulikin sitten niin vauhdilla että ensimmäinen rima tippui. Eka vaukea paikka onnistui ja kepitkin sujui tällä kertaa, mut sit loppurata meni vähän miten sattuu. Hyllyhän siitä lopulta tuli, ensin yksi hyppy väärään suuntaan ja sitten putki oli paljon houkuttelevampi kun puomi. No Ronjalla ainakin oli hauskaa.

Rimma oli tietenkin mukana ja kävi ratojen välillä katselemassa touhua. Vetämistä (ja pientä kohelusta) lukuunottamatta käyttäytyy oikein hienosti. Kuulokin pelaa vaikka kaikkia oilisikin kiva mennä moikkaamaan. Pepin (austraalian terrieri) ja Wandan (bretoni) kanssa pääsi leikkimään vähän.