Hyivnkäällä oltiin hallissa, samassa paikkaa missä kisaaminen aloitettiin tammikuun lopussa. Tuomarina oli Savikko. Radalla yksi paha paikka, missä hyppy ohjas koiran suoraan väärään päähän putkea jollei ollu tarkkana. Koitin piirtää sen radan, mut en saanu ollenkaan oikeita mittasuhteita... 

Ronja oli loistava! Otin muutaman hypyn, kontaktin ja kepit ennen rataantutustumista ja sit sai ootella autossa. Ehdin katella muutan ensimmäisen ennen ku hain Ronjan takas. Yritin tähdätä niin, ettei joutuis kovin kauaa odottelemaan (aika hyvin onnistui).

Radalla yhdessä kohtaa en ehtinyt tehdä sitä mitä suunnittelin ja yksi käännös meni aivan turhan pitkäksi. Silti tulos oli -12.60. Oli toiseksi nopein aika (nopeimmalla oli 10 virhettä).

Nyt pidetään kisatauko, juoksunkin pitäs alkaa kuun lopussa. Treenaillaan niin kauan kunnes juoksu alkaa ja sit ainakin muutama viikko ihan kokonaan taukoa tokosta ja agista. Lenkkeillään vaan, koitetaan löytää mettää missä pääsin kulkemaan ja missä ei ois hirvimiehiä. Täällä on tosi surkeat lenkkimaastot .