Päivällä kaupunkikävelyllä Launeella. Ihan hienosti likat käyttäytyivät. Vähän kontakti harjoituksia cittarin parkkipaikalla, toimi oikein hienosti. 

Illalla hallissa Rimman kanssa agilityä.

Irtoamista ensin yhdellä hypyllä, meni vauhdilla kupille. Sitten putki-hyppy yhdistelmä, sekin sujui vauhdilla. Putki oli mutkalla. Lisäsin vielä hypyn ennen putkea ja tämänkin yhdistelmän meni upeasti! No meinas se pari kertaa mennä A:lle kun putki meni sen alta, mut kun ohjasin tarkemmin niin meni hienosti putkeen.

Keppejä verrkojen kanssa. Ensin ei meninannu alkua löytyä, mut sitten alkoi sujua. Vasemmalla puolella meni paremmin, oikealla sen oli vaikeampi löytää alkua. Pujotteli kuitenkin vauhdilla molemmilta puolin ohjattuna.

Kontaktia ei päästy tänään harkkaamaan kun puomi oli osissa.

Ronjan kanssa seuraamista ulkona. Satoi vettä eikä neitiä olisi huvittanut ollenkaan. Huomauttamisen jälkeen teki kuitenkin hyvin, ei tehty pitkään.

Illalla kotona vielä naksuttelin molemmille. Opetin ne menemään pesuvatiin. Ronja tajus nopeasti laittaa etujalat sinne, takasten kanssa autoin vähän aluksi. Etuset ja takaset yhtäaikaa ei vielä onnistunut. 

Rimman tarjosi taas maahanmenoa aluksi, mut kun se ei tuottanut tulosta niin alkoi yrittää muutakin. Sillä kesti paljon kauemmin tajuta, että palkka tulee vatiin menemisestä. Se mm laittoi etutassut vatiin ja meni maahan yhtäaikaa...