Ollaan oltu ahkeria tällä viikolla.

Ke 13.1

Ronjan kanssa takaakierto ja keppitreeni. Takaakierrot meni alun hankaluuksien jälkeen hyvin. Kepeillä vauhtia alkaa olemaan kivasti, eri kulmia pitää vielä harjoitella. Menee heti väärästä välistä jos mä olen vähänkin liian edessä.

Harjoiteltin myös tiukkaa käännöstä hypyn jälkeen, eli Ronja hyppää ja kääntyy tiukasti takaspäin siivekkeen ympäri. Käskynä toimii KIK. Ronja teke hirmu herkästi pitkiä hyppyjä, mihin menee tietysti aikaa, näin mä voin kertoa sille jo ennen hyppyä että hyppää ja tule heti (oikealta) takaisin. Hyvin toimi!

To 14.1

Ronjan kanssa tokoa. Oltiin yksin, kun muut oli jo ehtineet lähteä. 

Seuraamista: Tällä kertaa suoraan. Palkkasin vaihtelevasti heti liikkeelle 1-8 askeleen välillä. Kierrokset tuntui nousevan kokoajan, käytin palkkana nameja (naksulla merkkasin). Lopuksi tuli oikein hieno vähän pidempi suora, ei edistänyt yhtään ja pysyi suorassa, siitä palkaksi pallo.

Liikkeestä istuminen: Alku seuraaminen oli hyvin lyhyt. Istui nopeasti joka kerta! Loistava! Lopuksi harjoiteltiin sivulle palaamista, kun meinasi olla malttamaton.

Paikalla istuminen: Tätä ei olla oikeastaa treenattu ollenkaan. Oltiin yksin, joten häiriötä ei ollut. Kerran meni maahan (kävin nostamassa) ja kerran nuuskutteli (kielsin).

Pe 15.1

Iltatallin jälkeen poikettiin hallille.

Ronja:

Tunnari: Palikan pitämistä, Aluksi meinas vähän koheltaa, mut piti kuitenkin hyvin. Koitin maasta nostamista, muklas. Annoin kädestä, taas mukelsi. Tehtiin hetki muuta ja sitten uudestaan. Nyt piti kauniisti ja toi sivulle mukeltamatta.Koitin maasta nostoa uudestaan ja nyt toi palikan kauniisti sivulle! Paljon palkkaa ja perään toinen yhtä onnistunut suoritus! Sai paljon kehuja ja palkkaa!

Ruutu: Olin tehnyt ruudun valmiiksi ja laittanut alustan sinne Ronjan näkemättä. Meni heti ruutuun kun annoin luvan, pysäytin sen seis käskyllä, naksautin ja palkka (vein sille ruutuun). Tätä toistettiin muutaman kerran, onnistui hyvin. Joka kerta juos loppuun asti!

Rimma

Perusasentoa: Nyt hakeutuu jo paremmin vierelle, eikä tarjoa maahanmenoa kun sanoo sivu . Paikka vaan ei ole ihan vakiintunut. Palkkasin vain ekalla oikeeseen kohtaan osuneista yrityksistä jos meni vikaan ei tullut palkkaa vaan siirryin askeleen johonkin suuntaan. Täytyy vaan ite olla tarkkana eikä hyväksyä niitä melkein oikeessa kohtaa olevia.

Lopuksi leikittiin. Nyt se tulee jo tyrkyttämään lelua (sukkaa) mulle heti kun anna sen voittaa vetoleikin!