Rimma aloitti:

Rimma juos alussa minne sattuu, tuli kyllä luokse kun kutsui, mut lähti taas heti uudelle kierrokselle. Hetken päästeltyään höyryjä oli taas kuulolla. Aluksi muutamia yksittäisi hyppyjä (rimat noin 5 sentin korkuudella) ja odottamista hypyn takana. Hienosti malttoi.

Pieni rata, aluksi pätkissä ja viimeseksi kokonaan. Hypyn (7) jälkeen putkeen(8) meno oli vaikein. Kolmosen ja nelosen välissä pääsin tekemään takaaleikkauksen, siinä ei ongelmaa.

Lopuksi kokeiltiin pussia. Käärin kangasta vähän lyhyemmälle, alun haparoinnin jälkeen meni ihan  sujuvasti. Loppuverryttelyn aikana kävi menemässä pussin ihan huvikseen!

Sitten Ronja:

Ensin vähän seuraamista ja tunnaria. Seuraaminen ihan ok, tunnarilla pientä sähellystä, rauhoittui kuitenkin. Laitoin kapulan sen eteen ja pyysin siitä tuomaan -> hyvä! Ronja perusasennossa, kapula noin metrin päässä ja siitä oma-käskyllä -> ryntää ei malta odottaa käskyä. Uudestaan samalla tavalla. Nyt odotin kunnes varmasti rauhallinen, palkkasin ja vasta sitten pyysin tuomaan -> tosi hyvä!

Lopuksi vähän agilityä. Rata oli valmiina, rimat minikorkeudella. 10-11-12 oli hankalin kohta, kun ei meinannu kääntyä hypyltä putkeen. Alun tein niin että jätin odottamaan ja menin toka hypyn kohdalle ja myös yhteislähdöllä, molemmat tavat toimi hyvin. Haki kepit tosi varmasti!