Päästiin koulutusohjaaja kurssilaisille harjoituskoirakoksi. Pakkasta oli aamulla -21 astetta, joten Rimma jäi suosiolla kotiin. Rontille puettiin reilusti vaatetta, samoin itselle. Hallissa onneksi jonkin verran lämpimämpää kuin ulkona, piti vain huolehtia kunnollisesta verkasta ja pitää koira (ja itsensä myös) kokoajan pienessä liikkeessä.

Ekalla radalla teemana oli niisto, mikä oli ihan uusi ohajus mulle.

Rata1

Onnistui kuitenkin hyvin, Ronja kääntyi todella tiukasti kakkoshypyn siivekkeen ympäri. Vitosella käänös meinasi aina mennä pitkäksi, vaikka kuinka koitin ennakoida ja välistävedothan ei ole koskaan olleet sujuvia. Onnistuu kyllä, mutta kaarteet turhan pitkiä, mikä johtuu täysin mun onnettomasta ohjauksesta.

Ronja liukastui yhdessä kohtaa ja kaatoi hypyn, mitään ei kuitenkaan sattunut eikä se koiran menoa muuten haitannu. Radan alku onnistui joka kerta hyvin, koira lähti tosi hienosti putkeen ja loppua kohti meidä välistä vedotkin parani. Ohjaajalta saatiin kehuja yhteistyöstä ja Ronjan vaivattomasta liikkumisesta.

Rata2

Ensin sylkkärillä. Jätin Ronjan viistoon ykkösen taakse ja menin itse kakkosen kohdalle. Kutsuin hyppyjen yli heitto putkeen, sieltä nelosen yli ja sylkkärillä vitoselle. Onnistui, mutta ei ollut kovin nopea eikä sujuva.

Takaakierrolla. Alku samoin, mutta lähetin sen kauempaa putkeen, enkä itse mennyt ollenkaan hyppyjen toiselle puolen. Irtos hienosti putkeen, mulla oli hyvin aikaa mennä nelosen taakse vastaanottamaan ja sieltä vitonen takaakierrolla. Irtosi taas hyvin putkeen seiskan jälkeen ja pystyi vedättämään koko loppusuoran. Tämä toimi paljon paremmin!

Kun aikaa jäi tehtiin lopuksi välistävetoja (hypyt 1,2,4,5). Ei meinannu onnistua millään. Ajoitus oli pielessä kokoajan, useimmiten olin myöhässä, mutta pari kertaa myös liian aikasessa. Lopulta saatiin onnistunut suoritus, ei kovin sujuva, mut kaikki hypyt oikeassaa järjestyksessä. Näitä pitää treeneta paljon!