Ei ollut kuin yksi ryhmäläinen uskaltautunut paikalle, joten treenien vetämiseen ei mennyt kauaa. Molempien kanssa ensin vähän tottelemista ja sitten agilityä.

Ronja

Seuraaminen: Aluksi aivan liikaa kierroksia, eikä paikka meinannu pysyä millään. Tein paljon vasemmalle käänöksiä, peruutuksia ja yhden askeleen pätkiä. Loppua kohti parani hurjasti ja pitempikin seuraaminen onnistui!

Kepit: Lähetin eri kulmista, eri pitusilta matkoilta ja molemmilta puolin, kokeilin myös takanaleikkauksia. Tehtiin puolikkailla kepeillä. Palkka lensi aina eteenpäin oikeasta suorituksesta. Kerran meni väärästä välistä  ja kerran jätti viimesen kepin tekemättä, muuten aivan loistavasti. Tosi vauhdikkaasti ja varmasti!

Keinu: Lopuksi muutaman kerran keinua, kun ei olla sitä pitkään aikaan tehty. Lopun kontakti sais olla varmenpi, muuten ei ongelmia.

Rimma

Perusasento: Liian harvakseltaan ollaan tätä treenattu, mut ihan ok. Intoa ainakin riittää.

Rata: Kaksi putkea ja kaksi hyppyä suunnilleen ympyrän muodossa, vuorotellen hyppy ja putki. Harjoiteltiin ohjaamista molemmilta puolin ja etenemistä ilman että mun tarvisi ihan vierestä näyttää. Rimat oli  maassa. Putkeen irtoaa hyvin molemmilta puolin, hypyt oli vasemmalta vaikeampia oikealta meni nekin upeasti.

Kepit: Puokikkaat kepit, ekassa välissä oli verkko. Aika paljon täytyi näyttää, muutaman kerran vahingossa meni oikein. Ei kuitenkaan oikein vielä suju.

Näyttelytreeniä: Hankin uuden näyttelyhihnan, toisen mallisen niin että pysyy korvien takana helpommin. Seisominen sujuu aika kivasti, mut juokseminen ei ollenkaan. Se vetää, nuuskii ja pomppii eli paljon on hommaa tässäkin.