Käytiin päivällä hallilla. Eilinen kisaavien hyppäri oli vielä paikoillaan.

Rimma ensin:

Namikipon kanssa eteenmenoa ilman rimoja. Kahden hypyn takaa oikein hienosti. Sitten mutkalla oleva putki ja matala ristikko, samallalailla eteenmenoa tässä. Parilla ekalla ei lähtenyt putken jälkeen eteen, mut kolmas meni jo tosi hienosti. Keppejä (puolikkaat & verkot), kerran pääs karkaamaan keppien ohi namikupille, kun ohjasin tarkemmin niin pujotteli hienosti.

Ronajlla ensin tokohommia. Seuraaminen oli ok, aluksi käytti takaosaa hieman laiskasti, paransi huomautuksesta. Tunnari kolme meni hyvin sit ois pitäny älytä lopettaa eikä ottaa vielä yhtä (tyhmä minä), persiillenhän se meni. Ei purrut mutta pyöritteli. Pieni tuumaus tauko ja uusi yritys, nyt toi hienosti. Palkkasin runsaasti ja lopetin siihen.

Pääsi tekemään vähän agilitii lopuksi. Eilistä rataa (rimat vaihdellen mikä milläkin korkeudella). Meni ihan kohtuu hyvin. Pari kohtaa otin uudestaan, kun ohjaus ei pelannu. Lopuksi muutaman kerran keppejä, eka heitin palkan, mut sit jätin pallon hyppyjen taakse (keli oli kepit-hyppy-hyppy). Ensin ei tajunnu pujotella, toinen oli kerta oli hyvä! Pujotteluun on tullut paljon varmuutta ja vauhtia viime aikoina.

Käytiin vielä melkein tunnin lenkki pellolla. Hanki kantoi koiria, enkä mäkään joutunut rämpimään jos pysytteli moottorikelkan jäljellä. Harmi kun ei tullu kameraaa mukaan, piskeillä oli hauskaa kun oli reilusti lääniä juostavana eikä tarvinnu kahlata mahaa myöten lumessa.