Sisällä naksun kanssa kaksi sessiota molemmille. Ronjalle kosketuskeppiä, luopumista ja tunnarin pitämistä. Kepin kanssa koitin ottaa vähän etäisyyttä, aluksi ei hoksannu, mut sitten teki hienoa työtä. Luopuminen oli vaikeinta, joka kerta piti vähintää nuolasta kättä. Tunnarin kanssa meni tosi hienosti.

Rimmalle kosketuskeppiä, ensin etäisyyttä ja sitten kepin seuraamista. Hetki kesti silläkin hokssata kun keppi ei ollutkaan mun kädessä, muuta kun keksi missä se on niin oli upea. Kepin seuraaminen oli hankalampaa. Meinas ottaa sitä suuhun. Lopuksi oikein hienosti.

Rimma pääsi hallille mukaan ja tein sen kanssa alkeiskuriin harkkaa (valssi ja eteenmeno). Oli oikein pätevä! Valssit onnistui hienosti, ilman että ohjaajakaan sotkeentuu jalkoihinsa. Eteenpäinkin meni lujaa ja muisti jopa mennä esteiden kautta . Rimma viihdytti kurssilaisia laulamalla häkissä, ei onneksi kovin kovaäänisesti. Kurssin jälkeen otin Rimpulan kanssa vielä yksittäisenä keppejä, puomia ja rengasta. Kepeissä oli verkot. Kaikki ok!

Ronjan haava on siistin näköinen eikä tunnu vaivaavan Ronttia mitenkään. Kuonopannan kanssa mennään edelleen ulkona, onnistuu siten parhaiten. Ruokaa olen vähentänyt, koska liikuntakin on vähäistä. Kauluria ei tarvitse pitää kuin yksin ollessa ja öisin.