23.2

Rimma pääsi Rontin tilalle agilityyn. Mentiin samaa rataa kun muutkin, mutta ihan pienillä hypyillä ja pätkissä. Aluksi pieniä hankaluuksia, kun jätin  ja kutsuin hypyn yli niin se kiersi. Muuten rata meni kivasti lukuunottamatta omia ohjausvirheitä (edelleen se on Rimma eikä se toimi kuten Ronja). Meni kepit tosi upeasti!!

24.2

Ronjan kanssa seuraamista. Ihan ok, mut virtaa ihan liikaa ja sen takia meinas välillä levitä käsiin. Takamus tuppaa jäämään pysähdyksissä ulospäin vinoon. Tässä tarvis taas avustajaa, jos mä katson niin se tule suoraan, koska saa vartaloavun. Ilman sitä se tulee melko varmasti vinoon *huokaus*. Edistäminen on kuitenkin jäänyt ihan kiitettävästi pois.

Rimma teki peinen agitreenin. Muutama takaakierto (ei ongelmaa) ja kik-käännös (ekat meni pitkäksi, lopuksi tosi tiukat). Loppuun leikkiä.

25.2

Rimma:

Perusasentoa taas, ihan kivasti tuli. Aika laiskasti ollaan treenattu. Pitkä luoksetulo, niin että Jonna piti kiinni. Lujaa tuli!

Ronja:

Ensin leikkiä ja muutama lyhyt luoksetulon, kun Jonna toivoi häiriötä paikallaoloon. Seuraaminen oli hienoa, perusasennot vinoja. Kontakti harjoitusta sivulla. Pari kertaa pää kääntyi kun Urpolla oli oikein kivaa, huomautuksesta otti kontaktin heti uudestaan.

Rimma kävi vielä uudestaan. Vaihteeksi pari liikkeestä seisomista. Oli tosi hieno! Ja lopuksi leikittiin.

Viikonloppu meni hallilla hyppytekniikkakurssilla. Koiran kanssa en päässyt kun en muistanut ilmoittautumista. Aika paljon tuli otettua videoita ja tehtyä muistiinpanoja. Nyt alkaa viikoittaiset tekniikkatreenit tytöillä.