Jospa välillä laittaisi tätä ajan tasalle.

26.3

Rimman kanssa Helena Tiaisen agikoulutuksessa. Rimma ei ollut ihan oma itsesnsä, mut meni kuitenkin kivasti. Irtoaminen on vaikeaa eli mun on vietävä se aika lähelle hyppyä. Tätä pitää harjoitella.

28.3

Otin Rimman ennen alkeiskurssia. Tei eteenmenoa, mikä onnistui tosi hyvin. Välistävedot kahdella vierekkäisellä hypyllä, onnistui myös nämä. Ajoitus on helpompaa ku Ronjan kanssa. Yksittäisenä tehtiin keinua (ylösmenoa piti vähän avusta namilla, menee maahan kun keinu kallistuu ja siitä lujaa kipolle) ja keppejä verkoilla (hyvin molemmilta puolin).

30.3

Agitreeni Rimmalla.

1.4

Tokotreeni Rimmalla. Perusasentoa, ihan vähän seuraamista, paikallaoloa. Hyvin keskittyi, vaikka toisella puolella Allu teki keppiharjoituksia. Paikallaolossa vaikeinta kun tulen takasin viereen, siitä pomppaa hyvin herkästi ylös, muuten pysyi hyvin jo minuutin.

6.4

Rimma taas tuuraamassa Ronjaa treeneissä. Ekalla radalla ahnehdin liian pitkää pätkää eikä keskittyminen oikein riittänyt. Pätkiä oikein hyvin. Toinen rata meni hienosti alusta loppuun!  

Ollaan tehty myös paljon erilaisia naksuhommia sisällä ja ulkona. Ronjan kanssa tunnaria, panna laittoa (siis pujottaa iste pannan päähän), seisomasta istumaan menoa, törtön ympäsi pyörimistä. On alkanut itsenäisemmin ehdottamaan kaikenlaista eikä enää pelkästään tuijota ja odota että neuvon.

Rimma on naksuhommassa ihan pro. Se saa hirveän hepulin kun kaivan naksun, kipon ja namit esiin. Vuoron odottaminen portin takana on kovasti vaikeaa. Se ehdottaa itse kaikenlaista ja yleensä nopeasti hoksaa mistä toiminnosta saa naksun. Nyt kun sais tän homman liitettyä siihen seuraamiseen niin sehän ois ihan helppoa...