Tiistaina oltiin Ronjan kanssa Huotarin Peten treenissä. Ronja kyttäs Peteä jostain syystä, vaikka autolla meinas kiivetä syliin? Kävi kuitenkin hakemassa lihapullaa Peten kädestä.

Välistävedot meni hienosti kun uskalsin ohjata kunnolla. Pyörityksessä oli ongelmia, hätäilin. Eli hartialinjaa ei saa kääntää liikaa/liian ajoissa jolloin koira jää selän taakse. Ohjaava käsi koiran häntään. Sylkkärit on tehtävä loppuun asti, eikää vaan huitasta sinnepäin. Ronjan kanssa oltava myös tarkkana omasta liikkumisesta. Lukee ohjaajaa todella hyvin ja irtoaa helposti. Askel liikaa saa sen sinkoamaan helposti liian pitkälle.

Rimman kanssa jäätiin illan viimeiseen ryhmään, mutta ei sitten päästy kentälle kun meidät ajettiin pois.

Perjantaina käytiin hallilla.

Aluksi paikallaolot molemmilla. Ihan loistava! Ronja hallilla 4 minuuttia ja Rimma pihalla 2min.

Ronja:

Aloitin noudoilla. Hyppynoudossa muuten oikein hyvä, mut ekalla vähän mälväsi kapulaa sivulla, toinen rauhallisempi. Metalinoudossa ote löysä, muuten hyvä. Otin vielä hypyn metallikapulalla, huono heitto ja varasti ekan. Toinen oikein hyvä.

Pitkä seuraaminen, missä oli temponvaihdoksia, käännöksiä ja askeleet. Oli oikein hyvä. Välillä meinaa jäädä perusasennoissa hieman vinoon (pylly vasemmalle), muuten olin tosi tyytyväinen. Liikkeestä istumisen oli "unohtanut". Pienen mieleenpalauttamisen jälkeen teki hyvin. Luoksetulossa ei ongelmaa, molemmat pysähdykset hyviä.

tauko

Ruutu onnistui hyvin. Ekassa oli kosketusalusta, juos suoraan ja pysähtyi seisomaan. Otin alustan pois ja tein uudestaan. Hyvin juos taas, tein liikkeen loppuun asti. Sivulletuloa autoin namilla. Vielä yksi minkä palkkasin seisomisesta pallolla.

Kaukot ei ihan onnistunut. Palkkailin yksittäisiä vaihtoja. Sekoitti maasta istumisen ja seisomisen, käsimerkki ilmeisesti liian samanlainen, vaikka itse käskyt hyvin erilaiset. Treenailin näitä hetken ja tekikin sitten oikein hyvin, vaihdoin seisomiseen eri käden. Tunnari jäi tekemättä kun unohhdin palikat. Lopuksi sai vähän hyppiä ja mennä keppejä ja putkea.

Rimma:

Välistävetoja kahdella hypyllä. Teki hyvin kun keskittyi, mut välillä piti käydä haistamassa jotain. Kepit meni oikealta puolen hyvin ilman verkkoja, vasemmalta ei tajunnu ollenkaan. Mä en nyt oikein tiiä miten jatkais noiden kanssa. Sari ehdotti kujaa, hallilla ois yhdet melko rimpulat kujakepit. Vai jatkaisko vaan verkkojen kanssa. Vai 2x2. Vaikeeta...

tauko

Laskin oikean (vanhan) renkaan ihan alas ja harjoiteltiin siinä. Ensi ei meinanni millään hypätä siitä, mut sitten keksi mitä hain ja meni oikein nätistä. Nostin rengasta vähän kerrallaan ylemmäs, kunnes se oli lähes minikorkeudella. Puomi jätettiin tälläkertaa, alkoi hieman jo väsyä.