Hemmetti! Kirjoitin jo pitkän jutun edellisistä viikoista ja sit se katosi!

Kaikkea en jaksa kirjoittaa uusiksi joten tulee lyhennetty versio.

30.5

Eigen-tapaaminen Hämeenkoskella. Tokohommia molemmilla koirilla.

1.6

Pete Huotarin treenissä Ronjalla. Rimmalla sama rata. 

3.6

Puutien kentällä. Ronjalla toko treeni, oli hyvä muuten paitsi tunnari. Ei tehty ruutua. Rimma seurasi vähän ja leikki Josun kanssa.

7.6

Juoksulenkki+keppitreeni hallilla

8.6

Agitreenit hallilla kunnes oma kenttä valmistuu. Sama rata pienin muutoksin ku viime ti. Roo meinas huidella, mut sit ok. Harjoiteltiin niistoa. Rimmalle rengas vielä vaikea. Harjoiteltiin niistoa ja päällejuoksua.

10.6 

Ronja: Kepit, oli hyvä. Hyppynoudot molemmilla kapuloilla. Ekan heitin kamalan pitkälle ja vinoon -> autoin takashypyssä, toinen oikein hyvä. Metallikapula jäi omituisesti pystyyn, ei meinannu ottaa sitä siitä. Hetken mietittyään otti kuitenkin ja toi hyvin, toinen meni sujuvasti.

Jätin palkan kuppiin ja tein seuraamista ja istumisen, oli oikein hyvä. Kaukoja myös kuppipalkalla. Tein vai muutaman vaihdon ja sit lupa palkalle, hyvin toimi.

Rimma: A, ei ongelmaa. Kepit, ok. Seuraamisessa aluksi jäi kauas, korjasi kuitenkin ja oli hyvä. Käännöksiä ja yhtä askelta. Välillä meinas hyppiä. Paikallaolo oli hieno, malttoi tosi hyvin vaikka halliin alkoi jo tulla porukkaa. Pysyi myös silloin ku tulin vierelle ja nousi käskystä istumaan. Sitä ei ole tehnyt aiemmin, vaan on pitänyt namilla vetää. Sanoin käskyn vahingossa ja se toimikin.