Riihimäellä käytiin juoksemassa kolme rataa. Ei tullu nollia, mut tulos kaikilta kuitenkin!

Eka agiradalla yksi tosi hankala kohta, muuten ei mitään kamalan vaikeeta. Kepeille pitkä vienti ja avokulma. Yksi pudotus, johtuen omasta ohjausvirheestä, yksi kielto ja puoli sekunttia yliaikaa. Meno oli kyllä niin hidasta ja kaarteen pitkiä, että luulin yliaikaa tulevan ainakin 10 sekunttia. Nopeus 3,41 m/s. Oma ohjaus oli ihan perseestä ja jalatkin jumissa veryttelystä huolimatta (pitkästä aikaa Artturin kanssa kentällä treeniä).

Hyppäri meni paljon paremmin. Jalat toimi ja ohjaus oli perempaa, koirakin enemmän mukana. Harmittava vitonen pituudelta. Vauhtikin riitti hyvin tälläkertaa. Nopeus 4,03 m/s. Tällä radalla vielä pitempi kepeille vienti ja avokulma.

Kolmantena taas agirata. Ronja tuntu edelleen pirteältä. Radan alku saman tyylinen ku ed. Hyppy takaakierto, minkä otin taas pakkovalssilla ja siitä putkeen. Ennen keinua kaarre meni tosi pitkäksi vaikka kuvittelin olevani ajoissa. Kepeillä jätti kesken, ihan tyhmä oma moka kun jäin liikaa paikalleen. Lopussa myös yksi tosi pitkäksi mennyt kaarre, unohdin vekata vaikka niin suunnittelinkin. Tästä siis tuloksesksi vitonen. Nopeutta ei olekkaan laskettu, en muista radan pituutta.

Rimma oli mukana. Tein sen kanssa verkkaesteillä A:n ja keinun, missä pientä epävarmuutta. Vielä kepit mitkä meni molemmilta puolin upeasti!! Kyllä mä taidan sen uskaltaa ilmoittaa Ekoihin kisoihin 9. päivä Riihimäelle. Siellä on kiva kun radan reunoilla ei ole katsojia kuin yhdessä päädyssä eli Rimma ei voi käydä moikkaamassa muuta kuin ratahekilöt .