Tiistain aksatreeni:

Ronja ensimmäisenä. Meni tosi kivasti, jopa keppien avokulma sujui hyvin. Suorasta putkesta hyppy ja heti käänös takas putkeen onnistui yllättävän pienellä kaarella. Puomin ylösmeno edelleen tuurista kiinni, sille on tehtävä jotain! Samasta asiasta Sari sanoi taas kun ennenkin eli menee siististi, mutta vauhtia pitää saada lisää. Ja sitä tulee oman ohjaamisen kautta eli tarkempaa ja terävämpää ohjausta!

Rimma pääsi samalle radalle seuraavana. Muut ryhmäläiset tuli tutustumaan rataa kun oltiin aloittelemassa, odotellessa harjoiteltiin kutsuhyppyä kahden esteen yli, meni hienosti. Keppejä ehdin tehdä myös, oikealta sujuu tosi hyvin, vasemmalta aloittaa hyvin, mut sit keskellä jättää välistä?? Viimein päästiin radalle. Alussa kompastu ja juos päin rimaa, otettiin alkua muutaman kerran kunnes se sujui hyvin. Kokeilin myös Rimman kanssa Whisky-leikkausta ja se onnistui kerrasta (Rii ei ole koskaan sitä tehnyt)

Keskiviikkona käytiin hallilla.

Rimalla ensin keppitreeniä. Laitoin verkon siihen kohtaan missä aina jättää välistä niin johan alkoi sujua kepit vasemmaltakin! Sisäänmenoja ei tarvi enää näyttää ihan läheltä vaan hakee ihan kivasti ite. Roolle sisäänmenoja kuudella kepillä, avokulmat vaikeita, muuten haki kaikki. Kestää jopa takanaleikkauksen! 

Lopuksi molemmille kontaktitreeniä puomilla. Tosin hallilla oleva vanha puomi on niin hutera että en sillä uskaltanut vaan laitoin alastulon pöydän päälle. Ronjalla siis ylösmenoja ja Rimmalla alastuloja. Molemmilla käytin naksua.

Torstaina tokoilua kentällä.

Kamala tuuli ja viereisellä tontilla oli meteliä pitävä traktori tai joku, hyvä kun oman äänensä kuuli. Rimman kanssa ensin seuraamista. Tein pidempiä pätkiä ja palkkasin tarkasti vasemmalta jotta poikittaminen jäisi pois. Välillä leikittiin pallolla ja sit uudesta. Oli oikein hyvä. Tein vielä yhtä askelta. Siinä oli avustettava reilusti kun ei tajunnut käydä istumaan, myös tässä palkka vasemmalta. Lopuksi lisää palloleikkiä.

Ronjalla myös seuraamista. Kävi niin kierroksilla ettei paikka meinannu millään pysyä. Lopuksi sain tosi hienoa seuraamista. Kaikki käännökset ok samoin juoksu. Luoksetulossa ongelmana istumaan nouseminen kävin kolmekertaa palauttamassa sen maahan. Neljänne pysyi ja siitä kävin vielä palkkaamassa. Lopuksi kutsuin sen teki hienot pysähdykset!