Agilityssä siirryttiin talviryhmin ja halliin. Rimman kanssa treenataan Tainan ohjauksessa ja Ronjan kanssa jatketaan Sarin opissa. Treenit keskiviikkoisin.

6.10 Agitreeni

Rimma ensin. Vähän haisteli ja meinas syödä lattialta kaikenlaista. Alku hieman kankeaa, mut sit lähti sujumaan ihan kivasti. Ekalla persjätöllä hyppäs esteen takas, mut seuraavat onnistu hyvin. Kepit meni hyvin (helpompi puoli). Vauhtia olisi saannut olla hieman lisää -sekä ohjaajassa, että koirassa. Toisen puolen keinuharkka meni hyvin. Hieman se edelleen aristelee keinua, menee kuitenkin eikä hyppää pois.

Ronja: Ihan superhyvä!!! Persjättö silläkin kakkosella, kokeilin myös backlappinä (?) mikä oli parempi, pienempi kaarre. Niistolla riitti kun kävi merkkaamassa hypyn. Ronja kävi suorittamassa sen vaikka en jäänyt odottamaan, jes! Toisen puolen harkka ongelmitta. Upeat kontaktit. Pystyi juoksemaan lujaa ohi ja silti pysähty.

8.10 Tokoa Hämeenkoskella

Ronja seurasi (pientä edistämistä), nouti metallia (katto, et onko pakko ja kun oli niin toi) ja tuli luokse (suoraan ja seisomisen kera, molemmat ok). Rimma seurasi myös (ilman naksua, hieno!!), seisoi ja meni maahan (ei sekoittanut, kestoa lisättävä ja päästävä palaamaan sivulle) ja tuli luokse (lujaa suoran sivulle).

9.10 Rimman ekat kisat Riihimäellä

Se ei karannut moikkaamaan tuomaria eikä yhtäkään ratahenkilöä! Ekalla radalla pääsi livahtamaan selän taakse ja  löi etutassut A:lle, mistä hyl. Kepeillä myös pieni moka (alku kitenkin oikein) , muuten tosi hieno rata. Ei himmaillu keinulla yhtään, ja kontaktit onnistu. Toisella radalla kepeillä ongelmia, jätti yhden välistä aloitus kuitenkin oikein tässäkin. Toinen vitonen tuli hypyltä kun vein liian huolimattomasti (Ronja ois menny, mut Rii ei). Nyt epäröi keinulla, sitä tarvii treenata paljon ja nimenomaan sitä liikettä. Näitä lukuunottamatta aika sujuvaa menoa tälläkin radalla.

10.10 Agia hallilla

Sama rata mitä teetin harkoissa. Roo oli hieno. Kepeillä pystyin tekemään persjätön! Muutamaa kohtaa koitin erilailla, että löytin toimivan ohjauksen. Loppusuora hankala, ei hakenutkaan vikaa hyppyä vaikka luulin (melko reilusti vinossa). Pallolla avusti niin sit suju sekin.

Rimma meni myös superhienosti. Hieman liioitteli okseria ja alun kutsuhypyssä ongelmia(kiersi) . Sitä treenattiin hetki niin alkoi tulla hypyn kautta. kauempaakin. A:lla hyvä kontakti. Kepit hienosti väärältä puolen. Treenailin muutaman kerran keppejä pelkästään. Helpommalta puolen voi jo hieman irrota, vaikeampikin suju hyvin. Hienosti haki oikean välin.