Tiistaina agilityä:

Tehtiin keppiharkkaa. Ronja ensin. Kepeillä ei ongelmia, jos juoksin kovaa ja paljon edelle jätti viimeset tekemättä. Rauhallisemman jättämisen kesti oikein hyvin. Takaaleikkauskin onnistui, aluksi vähän epävarma, mut jatkoi hienosti. Päällejuoksu hypyillä ei tahtonut onnistua millään. Välistävedot on aina ollu hankalia, täytyy treenata niitä.

Rimma teki hienosti. Tehtiin ensin rataa osissa, väärältä puolen kepit ei meinannu onnistua, jätti taas sen saman välin tekemättä. Muutaman toiston jälkeen suju. Oikealta puolen haki hienosti kepeille hyypyjen jälkeen!!!

I         k     e     p     i     t        ---       ---         )      

Rata oli siis hyppy, kepit, hyppy, hyppy, putki(ylempi pää) ja siitä takas. Keppien jälkeen hypyt välistävetona (ylhäältä alas), takastullessa u:na (eka ylhäältä alas). Olipa tosi selkeää...

Keskiviikkona tokoilua:

Puutien kentällä keppipalkalla molempien kanssa pieniä tokojuttuja ja temppuja. Ronjan seuraaminen oli hirmu hyvää ja kaukot onnistui suht hyvin. Sit se peruutti, pyöri, pujotteli ja hyppi. Rimmalla ihan lyhyitä seuraamisia, oli suht ok. Sekin peruutti ja pyöri, hyppäämistä harjoiteltiin, mut ei ihan onnistu, pujottelu suju.

Torstaina naksuttelua:

Harjoiteltiin kaikkien tassujen laittamista astiaan. Ronjalla tässä vaiheessa pesuvati. Muutaman tositon jälkeen keksi että kaikki tassut tulisi laittaa samanaikaisesti sinne. Rimmalla oli Rontin metallinen juomakippo. Aluksi mietti vähän kun kynnet rapisi metalliin, mut sitten sekin alkoi onnistua. Välillä se seiso siellä vann etusillaan takamus ilmassa .

Perjantaina Hämeenkoskella tokoa:

Roo ensin, kävi vähän kierroksilla. Melkosta edistämistä seuraamisessa, muutaman huomautuksen jälkeen parempi. Liikkeestä istuminen tosi hyvä. Tunnarissa ensi hätäili ja toi väärän, kävi ettii uudestaan ja toi oikean. Uusi yritys ja nyt paljon rauhallisempi, haisteli ja toi hienosti oman. Kaukot parin metrin päästä, ennakoi ja liikku vähän, muuten ok. Pelattiin vähän palloa sillä aikaa kun Kristiina teki meille ruudun. Ruutu tehtiin kokonaan käskytyksen kanssa. Meinas varastaa ja valmis-vastauksesta. Oli tosi hyvä! Meni vauhdilla ja suoraan, pysähty oikeassa kohtaa (olen siis opettanut menemään ja pysähtymään, mä annan käskyn jaa siksi kun se pitää antaa), meni ekalla maahan, oli hiljaa kävellessä ja tuli (vaikeammalta puolen) hienosti sivulle.

Rimmalla oli kierroksia vielä enemmän. Meni töissä niin myöhään etten ehtinyt kunnon lenkkiä tekemään ennen treenejä. Rimpu juos hetken päättömänä ympäriinsä ja tuli sitten ilmoittautumaan että nyt voidaan tehdä . Jäävät onnistu aika kivasti, pari tosi hienoa maahanmenoa, seisomisessa tarjos ensin maahan, mut muisti sitten senkin. Seuraaminen ei oikeen onnistunut, kontakti oli hyvä, mut paikka ei. Luoksetulo hieno! Aksa on enemmän meiän laji, mut Rimpulan kanssa on kuitenkin ainakin tk1 tavoitteena tokopuolelta. Se oppii hirmu nopeasti ja tekee mielellään. 

Sunnuntaina naksuttelua:

Ronja yritti taas sulloa kaikkia neljää tassua pesuvatiin. Nyt hieman pienempään kuin viimeksi. Se muisti jutun hyvin ja tarjosi oikeaa kokoajan. Kolmesta tassusta sai naksun. Kaikki neljäkin kävi välillä yhtäaikaa. tauon jälkeen vaihdoin vadin toisinpäin ja nyt kriteerinä oli takatassut vadille. Kokeili ensin etusia ja sit vahingossa käveli vadin yli ja takaset osu. Loppujen lopuksi sain kaksi hienoa sarjaa missä vaan nosti toisen takasen vadille ja just tätä mä hain!

Rimmalla sama juttu, mut se koitti osua Rontin ruokakuppiin. Kolme tassua oli yhtä aikaa, mut neljää en saanu. Se on niin pirun hätänen että ehtii miljoona asiaa eikä malta. Kivaa sillä kuitenkin on! Silläkin käänsin kupin ympäri ja tarkotus oli saada takatassut kupille. Ei onnistunut millään edes autettuna joten vaihdoin kriteeriä ja naksautin etutassuista. Lopuksi malttoi aika kivasti pitää etuset kupilla eikä hypänny samantien yrittämään jotain muuta.