Viime päivityksestä on jo kauan!

Tokohommat on ollu enemmän tai vähemmän tauolla, jotain pientä ollaan välillä tehty. Rimman seuraaminen on jo aika hienoa! Vasemmalle käännöksissä enää tahtoo keulia, muuten tassut pysyy kivasti maassa. Ronja tekee hyvin innokkaasti, seuraamisessa kontakti ja paikka pysyy kivasti. Juoksussa vas käännökset tuottaa hankaluuksia vielä. Kaukot menee sujuvasti jos vaan malttaa (mitä ei kyllä yleensä tee).

Agia ollaan treenattu säännöllisemmin. Roo on ollut kisatauolla. Treenit on sujunu hyvin. Keskiviikkona piti tehdä vekkejä mikä ei multa onnistunut ollenkaan, ajoitus ja paikka päin mäntyä. Puomin ylösmeno on ongelma, muuten upeat kontaktit! Pitää harjoitella niitä vielä itsenäisemmiksi. Tekee hyvin jos juoksen edelle tai sivulle, mut jos jään jälkeen niin jää odottamaan.

Rimma on kisannu muutaman kerran. Kivoja ratoja tekee, mut nollia ei vielä ole tullu. Aina on joku ongelmakohta. Viimeksi Riihimäellä se oli ekaradan pussi, muuten upeasti, mut hyl pussilla. Toisella sit kielto mun mokasta ja hidastelua puomilla. Keinu oli ensin ja sen meni hyvin, mut puomilla sitten epäröi. Hallilla pussissa ei ollu mitään ongelmaa, sujahti vauhdilla. Keinu ja puomi suju myös ilman epäröintejä samalla radalla mitenpäin vaan.

Sisällä olen naksutellu niille vähän. Ronja osaa nostaa takajalkaa (melkein) ja on harjoitellut siivoamista. Rimmakin on opiskellut siivoamisen alkeita ja se osaa nousta vatille ja PYSYÄ siellä (mikä tuottaa suuria vaikeuksia pienelle koiralle ).