Ohjausharkka. Jaakotus, ennakoiva valssi, leijeröinti, niisto, niistopersjättö, backlap, viskileikkaus, saksalainen, päällejuoksu, sylivekki joku oli vielä mut ei muista. Käytiin siis läpi kaikki tekniikat kahdella eri radalla.

Rimma tarvii vahvistusta jaakotukseen, ennakoivaan ja niistoon. Niistipersjättö suju kuitenkin hienosti. Backlap oli muuten ok, mut ei irronnu putkelle. Saksalainen ja päällejuoksut oli helppoja. Vekit taas on mulle vaikeita. Leijeröintiä täytyy myös treenata. Riillä ois saanu olla vauhtia vähän enemmän ja taas se imuroi sitä saakelin kumirouhetta.

Ronja jaakotus ja ennakoiva hienosti, himmaa sopivasti ennen hyppyä ja tekee kauniin kaaren. Niistossa riittää kun käy näyttämässä, niistopersjättö ja saksalainen vaatii harjoittelua. Backlap, viski ja päällejuoksut onnistu hyvin. Vekit ei meinannu onnistua millään lähti aina takaakiertoon, mut sit kun kävinkin vaan nopeasti näyttämässä ja lähdin liikkeelle niin alkoi sujua sinnepäin edes. Leijeröiti ei tässä onnistunut kovin hyvin, mut yleensä se toimii.

Lopuksi Ronja teki tunnarin. Viidellä palikalla. Haisteli hyvin, vähän epävarma tarkisti kaikki pariin kertaa, mut otti sitten oman. Kehuin heti kun otti suuhun ja lähti tulemaan. Ei tehty enempää.