Ronjan kanssa tokohommia. Seuraaminen oli ok, alussa vähän seilaa mut sithienoa. Ruutu oli superhieno. Treenattiin vaan markkerin oikeaa suorittamista siellä, joka kerta meni innolla teki hienosti kosketuksen ja jäi seisomaan. Pidensin matkaa vähitellen.

Kaukoja tehtiin apuriman (ponnari) kanssa. Erityisesti seiso-maahan ja seiso-istu. Avun kanssa hyvin. Tunnari taas ei sujunut ollenkaan. Häsläs ja toi vaan haistelematta jonkun tai sit haisteli, mut ei kumminkaan tuonu omaa. Remmissä saatiin sit yksi jotenkuten onnistunut *huokaus*

Rimma aloitti juoksun joten se on nyt hallitreeneistä tauolla. Olkkarissa harjoiteltiin noutoa. Se malttoi ehkä ihan vähän paremmin nyt. Tarkoitus oli siis vaan istua ja pitää kapulaa suussa. Ottaa kapulan tosi mielellään, mut joka kerta meinaa pylly nousta ja ainakin vähän pitää pakittaa. Olin taas polvillani jottei tarvi kumarrella sen päälle. Jos sen antaa nostaa maasta niin ottaa-tiputtaa-ottaa-tiputtaa ja kun palkkaa ei tästä tule niin alkaa urista, komentaa ja lyödä tassulla. Se on ihan pöhkö .

Tulipa todettua tossa lenkillä että kaksi koiraa, polkupyörä ja melko huonosti auratut tiet ei ole ihan paras mahdollinen yhdistelmä. Molemmat koirat kulkee kuiten kohtuu hienosti pyörän kanssa ja Rimman vauhtia me mennää se vaan tuppaa olemaan melko vauhdikas. Potkukelkka vois olla kiva!