23.1 oltiin Riikka Pulliaisen tokokoulutuksessa Ronjan kanssa.

Kaukoissa seiso-istu vaihtoja täytyy vahvistaa peruutuksen kautta. Käsimerkin vaihtaminen peruutuksen merkkiin vois myös auttaa, muistuttaisi taaksepäin menosta. Seiso-maahan jumppaa tehdään namin kanssa samoin seiso-istu jotta oppisi jäämään "kootumpaan" asentoon takajalat alle, nyt siis helposti venyttää itsensä pitkäksi erityisesti kun matka pitenee. Pitkästä muodosta on hankala mennä oikealla tekniikalla maahan.

Luoksetulon viimeistä pätkää pitää hioa erikseen, jotta tulee reippaasti ja varmasti suoraan sivulle. Pallo avuksi ja satunnaista palkkaamista. Täytyy opetella ottamaan palkka salaa valmiiksi. Pysähdykset oli hyviä ja vauhti muissa väleissä sopivaa. Ennakointia pysähdyksiin ei pidä sallia vaan jos näyttää että ennakoi niin antaa juosta läpi. Ja Ronjahan alkaa aika helposti ennakoimaan.

Ehdittiin vielä seuraamisen askeleita, erityisesti peruutuksessa on ollu vinoutta. Vinkiksi saatiin tehdä ensin askeleita oikeaan ja siitä sitten vinosti oikealle taakse vähitellen enemmän taakse kuin oikealle. Kokeessa on sallittua astua hieman oikealle peruutuksessa. Käännös vasemmalle on hyvä oikealle jää hieman vinoon. Ja vartaloavuista on päästävä eroon!!!

Perusasento jää myös usein liikaa mun taakse, joten siihen on kiinnitettävä huomiota. Muuten kuulema on aika hyvällä mallilla ja kivasti reagoi käskyihin ja tekee töitä mun kanssa.

Maanantaina aksaa Ronjan kanssa. (Rii edelleen juoksussa).