Rimma

Puomin kontaktia naksulla, pienen hapuilun jälkeen hienosti. Keppikulmia, super! Takaaleikkaus, irtoaminen, eteneminen ei ollu ongelma. Lyhyttä radanpätkää kissanruoka palkalla. Palka kannellisessa purkissa radan lopussa. Pari kertaa karkasi, mut sit hoksas että mitään ei tule enneku on tehny mitä pyydetään.

Nouto: Eka pitämistä. Edessä kivasti, mut sivulla ei onnistunu ollenkaan. Harjoteltiin siis vaan sivulla pysymistä tekemättä mitään, mikä oli Rimmalle suunnattoman vaikeaa .  Vauhtinoudot onnistu hienosti. Ensin päästin liikkuvalle kapulalle ja sit pysähtyneelle. Kuittaus naksulla ja palkka, ei luovutuksia. Vähän seuraamista ja vapautus namikupille. Oli hyvä!

Ronja

"Lämmittelyksi" jumppasarjaa ja keppejä. Lyhyt rata missä paljon tiukkoja käännöksiä (hypyt 55-60cm + muuri). Ohjaaminen oli myöhässä! Roo meni kivasti. Puomin ylösmenoa naksulla. Meni aika kauan ennenku tajus mitä hain, siis pysähtymistä kontaktille, mut sit teki hienosti.

Seuraaminen hienoa, käännökset, askeleet ja temponvaihdokset meni hyvin. Palkkaus namikupilla. Liikkeestä istuminen hieno, mut ohi kulkeminen "väärältä" puolelta ei meinannu onnistua ensi ollenkaan, lähti kokoajan mukaan. Tätä siis pitää harjoitella!                                                                                                                           Tunnarin tein samallalailla ku viimeksi. Eka yrityksellä joku tuli halliin ja Ronja otti siitä paljon häiriötä -> toi mitä sattuu. Toisella otti kyllä oman, mut tuurilla, ei haistellu nappas vaan jonku. Kolmas yritys meni parhaiten.

Käytiin lenkillä välillä, kun aika loppu kesken ja otin tunnarin vielä pihalla uudestaan kaksi kertaa. Nyt molemmat hienosti!!