Keskiviikkona käytiin hallilla kokeilemassa Oreniuksen rataa. Rimman juoksu on loppu joten sekin pääsi mukaan. Radan muistamisessa oli suuria vaikeuksia joten menitiin aika pätkittäin. Roo ensin. Keppien alku leijeröimällä ei meinannu aluksi onnistua, sain kuitenkin irtautua reilusti kun alkuun pääsi. Välistävetoa pitää harjotella, muuten meni aika kivasti.

Rimpulla oli pieniä keskittymisvaikeuksia kun piti haistella mattoa ja syödä kaikki sinne kertyny moska. Kunhan päästiin yhteisymmärrykseen nenän paikasta niin meni hyvin. Putkesta suoraan vauhdilla kepit haki upeasti. Radan lisäksi harjoiteltiin eteenmenoa missä herkästi luikahti esteen ohi tätä siis tarvii treenata.

Ronjan kanssa vielä tunnari mikä meni vähän sinnepäin.

Torstaina oli sitten tokoilujen vuoro.

Rimma oli kauhea hyrrä eikä meinannu malttaa mitään. Seuraaminen oli hyvää, pysähtyessä hieno perusasento, mut käännöksiä täytyy harjoitella lisää erityisesti täyskäännös tökkii. Seisomisessa ei menannu millään malttaa. Hyppyyn laitoin eka nakin, mut sen jälkeen toistot suju hyvin ilman nakkia. Siinäkin seisominen oli hankalaa, erityisesti se kun tulen viereen. Noudossa pakitti, murisi ja tiputteli.

Ronjan kanssa ensin seuraamista. Aika paljon juoksua, vas käännökset hienoja oikealle liiraa samoin täyskäännös vois olla tiiviimpi. Askeleet hyvin, samoin istuminen. Kaukoissa lähinnä seiso-istu vaihtoja. Herkästi tuli eteen noustessaan, istumiset aika hyviä. Pakittaa pari askelta, mutsaa tässävaiheessa pakittaakin. Hyppynoudossa ei ongelmaa, muutama palautus vinosta pienellä avustuksella tuli hyvin.                                                                                                                                       Lopuksi tunnari. Palikat oli nyt reilusti erillään (varman 50 cm väliä), oma hajustettu kainalossa hetki. Syötin nakkia enneku lähetin etsimään, lähti rauhassa, haisteli järjestyksessä ja noukki oman heti kun tuli vastaan. Kehuin kun oli tulossa takas. rauhallinen palkkaus (paljon nakkia) ja sama homma uudestaan. Edelleen yhtä hienosti ja taas rauhallinen palkkaus nakilla. Keräsin tavarat pois ja sit leikittiin hetki pallolla.