Aamulla aikasin lähdettiin hallille tarkoituksena treenata hyppytekniikkaa ja tokoa, mut ei päästykkään sisälle lukko oli kai jäässä. No tehtiin sit lenkki ruusulantiellä jäätävässä viimassa. Ronjalla oli kamalan hauskaa, se hepuloi ja hyppi penkkoihin ja jahtas lumikökkäreitä. Rimmaa menias takista huolimatta paleltaa.

Ajelin sitten tallille kun kerran olin jo melkein siellä ja kävin Artturilla ratsastamassa. Mikä olikin ihan hyvä eilisen maastoreippailun jälkeen. Koulusatula ja reipas maastolenkki ei oli kovin hyvä yhdistelmä. Tänään siis kentäälä kevyt verryttely. Alun possuilun jälkeen se oli hieno. Kivasti rentona eteen-alas molemmissa kierroksissa. Kovin kauaa se ei vielä(kään,) jaksa kantaa itseään (johtuen liian epäsäännöllisestä liikutuksesta), mut pätkittäin Artturi on jo tosi hieno!

Kun ei kerran halliin päästy niin reenattiin sitten olkkarissa. Rimma aloitti: kosketusalusta suju aika hyvin ja nyt jopa malttoi hiukan. Seuraamista, tai lähinnä käännöksiä mitkä alkoi sujua kohtuullisesti, perusasennon paikka oli lähes aina oikea. Noudossa on tapahtunut huima edistys, pysyi paikallaan sivullla!! Ja kerran vahingossa toikin melkein sivulle, joskin kun yritin uudestaa niin tiputteli vaan.

Ronjalla myös kosketusalustaa, mut tääl on niin ahdasta et ei siitä tulu mitään. Noudon luovutus oli hyvä viidestä neljä heti oikeeseen paikkaan. Sit lopuksi takatassujen nostoa. Tarvii sen apulaatikon taakse, mut muuten nostaa hienosti molemmat. Selkeesti tajuaa mistä on kyse.