Rimma:

Puomilla muutaman läpijuoksun jälkeen hienot pysähdykset myös silloin ku ite en pysähtynyt. A myös hyvin, kesti jo pienen erkanemisen sivullekkin.Erilaisia keppikulmia putken kautta. Avokulma vaikea, muuten hyvin. Kesti valssin ja edellemenemisen.

Lopuksi vähän tokohommia. Molemmat jäävät hienoja. Maassa pysyi hienosti, mut seisomisessa pysymistä pitää vahvistaa. Meinaa istua kun tulen viereen takas. Pysähtymisessä ei tarvi apuja, välillä sekoittaa maahanmenon ja seisomisen. Seuraaminen oli hienoa. Nouto hyvin, malttoi jopa odottaa vieressä lupaa hakea.

Ronja:

Puomin ylösmenoa naksun kanssa. Nyt alkoi ehkä hoksaamaan idean, joskin jos olin liian hidas niin käänty ja tarjos takajalkoja puomille . Sivulle erkanemista kontakteilla -erityisesti puomilla- pitää treenata, jotta tulis kunnolla alas asti eikä sivulta. Kepeillä kesti hyvin kaikenlaista pyörähtelyä ja erkanemista.

Lopuksi tunnari samaantapaan kun olen nyt tehny. Hyvin haisteli ja oli rauhallinen ja varman oloinen. Eka oli hallin sivustalla piilossa tarkisti väärät ja sit etti muualta. Seuraavat (2) väärien joukossa. Ensin tarkasti reunuksen ja sit haisteli väärät ja toi oman. Toisella meni suoraan kapuloille, haisteli rauhassa ja toi oman!