Ronjan kanssa kisoissa Hyvinkäällä.

Eka rata oli kiva, melko väljä eikä mitään tosi pahoja paikkoja. Ronja tuntu vähän löysältä, mut oli hyvin kuulolla. Tulos -1.10, sijoitus oli 15. Eli eka nolla kolmosista!

Tokalla radalla oli sitten pari hankalampaa kohtaa. Ekaan mutkaan en oikeen keksiny mitään ohjaustapaa ja vein sitten samallalalilla kun muutkin. Siinä Ronja valu kamalasti ja aikaa kulu. Kontaktit oli superhienot eikä edes putki-puomi yhdistelmä suoralla linjalla tuonut virhettä! Tulos 0.71, sijoitusta en muista. Ekasta kurvista ois voinu ainakin sekunnin (tai kaksikin) nipistää pois.

Hyppäri olikin sitten melkosta pyöritystä. Ronja kävi kuumana ja korvat unohtu matkasta. Kurveissa valu kamalasti ja yksi kieltokin tuli kun jäi kattomaan ratahenkilöitä eikä kääntynytkään esteelle. Vauhtia oli hyvin, mut mutkien venyminen + kielto aiheutti reippaasti yliaikaa. Tällä vauhdilla kun saa vielä korvat mukaan niin aikojen kanssa tuskin tulis mitään ongelmaa. Tulos 7.12, sijoituksesta ei hajuakaan.

Kaikilla radoilla kontaktit meni upeasti samoin keppeihin olin tosi tyytyväinen eikä yhtään hyllyä  . Kotona oltiin vasta yhdentoista aikaan illalla.

Rimman kanssa ollaan aika ahkerasti treenattu noutoa (tai siis kapulan pitoa sisällä). Se edistyy, eilen se ei edes marmattanut vaan istui hiljaa paikalla! Ainoastaan kun otan kapulan pomppaa vähän taakse. Tätä on tehty sekä metallilla että puulla. Juoksukin loppui niin päästään taas hallille jatkamaan treenejä Rimpulan kanssa.

Molemmat on myös treenannu kosketusalustaa naksun kanssa. Ronjalla nenäkosketus, Rimma menee maahan alustan päälle.