Rimma jätettiin tällä kertaa kotiin kun oli niin kylmä. Roon kanssa ensin vähä aksaa, putkijarrutusta, keppejä ja keinua. Jarrua on  vahvistettava vielä paljon, mut ihan ok. Erotti sen kuitenkin selkeästi eteen käskystä kun kokeilin. Kepeillä kaikenlaisia kulmia ja leijeröintiä, oli hyvä. Keinun tuli myös kivalla vauhdilla.

Kun pahimmat höyryt oli päästelty niin vähän tottelemista vielä. Seuraamisessa hieman vuoti, muuten ok. Idari (tai mikä Z se nyt onkaan) tosi hienosti. Ei ollu ajatustakaan lähteä mukaan kun menin taakse ja kaikki pysähdykset nätisti! Tunnari meni hyvin tänään. En ole vielä niitä purkkeja ehtinyt hankkia, mut tehtiin niin että väärät oli taas massa hajallaan ja eka piilotin oman seinustalle. Tarkasti väärät mut etsi sit lisää. Toka oli väärien joukossa, hyvin haisteli. Kolmas vielä seinustalla. Haisteli ensin vääriä ja sit lähti muualta etsimään. Hieno koira!

Sisällä molempien kanssa pesuvadilla takajalkojen siirtelyä eli etutassut vadilla ja takasilla vatia ympäri. Molemmat hienosti, Rimmakin on hoksannu tämän. Metallikapulan pitoa/luovutusta. Rimma tässä superhieno. Piti niin kauan kunnes sanoin irtikäskyn, Ronja meinas vähän hätäillä. Kosketuskepillä ne hätäili molemmat ja meinaa ottaa suuhun. Vielä vähän kaukokäsky-jumppaa.