Rimma:

Korkeuden arviointi 20-35cm. Ei suurempia ongelmia. Liioittelee vähän turhan paljon. Keinua erikseen, ei mitään epäröintiä iahn hyvin tuli. Eteenmenoa kissanruoka purkilla. Tosi hienosti, ei karannu kertaakaan. Ensin putki ja kolme hyppyä, ja sit lisäsin vielä alkuun hypyn ja keinun (uun muotoinen "rata"). Vauhdissa tulee selkeästi esiin etäisyyden arvioinnin ongelma. Joutuu miettimään ja sovittelemaan askeleita. Ponnarit hyppyjen alla auttoi.

Muutama vauhtinouto mitkä suju superhienosti! Nyt pitäs vielä saada se luovutus sivulle suoraan ja sit voi alkaa yhdistellä.

Ronja:

Aluksi lyhyitä radan pätkiä ei mitään kummallista, hyvin oli ohjattavissa vaikka vauhtia olikin. Putkijarrutusta harjoiteltiin myös pallopalkalla. Kun tietää et pallo on siellä niin tokihan se kääntyy tiukasti . Muutamat molempiin suuntiin. Tää on kyllä Rontin kanssa tarpeellinen taito kun irtoaa välillä turhankin hyvin eteen. Keinua muutama kerta erikseen, pallon avulla siihenkin tuli vauhtia.

Alkuongelmien jälkeen tunnari suju kohtuullisesti. Purkit vois kyl olla hyvät, kun toi ei malta nuhkia vaan nappaa melkein ekan eteen tulevan mukaan. Lyhyitä luoksetuloja, niissä perusasento oli ok, mut ois saanu tulla nopeammin. Lopuksi vielä pitempi pätkä ensin seuraamista (paikka ei meinannu pysyä kun kuikuili koska saa mennä kupille), liikkeestä istuminen hyvä (kupille kuikuilu loppu) , hyppynouto samoin, Kaukoissa pientä liikettä takasissa S-I vaihdossa -ei paljon- muut super hyvin. Vielä pieni pätkä seuraamista ja kun oli oiekein hyvä vapautus kupille.

Loppuverryttely aurinkoisessa pakkassäässä ruusulantiellä. Ronja taas hepuloi