Sunnuntaina tytöt oli taas mukana hallilla. Rimma teki jumppasarjaa. Pari ekaa meni vähän haparoiden, mut sit sai rytmistä kiinni ja loput oikein hienosti ja liioittelematta. Ronja oli paikkamakuussa sen aikaa kun Rii hyppäs. Hienosti pysy. Sit Rimma paikalle ja Rontin kanssa pari hyppyä. Kyynärpäät nousee helposti mut muuten pysy kyllä. Kotonahan me ollaan tehty tätä pitkään, tosin niin että toinen on aina komennettu sohvalle odottamaan siksiaikaa kun toinen tekee. Lopuksi vielä paikkamakuu vierekkäin. Taas Rimman kyynärät nous muuten hyvä. Molemmilla vielä nouto metallilla -> hienosti! Ja seuraamista. Rii käännöksiä, oikealle jää helposti jälkeen, vasemmalle kun oikea vauhti löytyi tuli tosi hienoja käännöksiä käytti jopa takapäätä! Ronjan vas käännökset hyviä oikealle jää helposti vajaaksi (takaosa ulos), myös oikealle askeleissa ja peruutuksessa sama ongelma.

Maanantaina aksaharkat.

Lotan rataa (sama ku to). Rimma teki alkua. Ei menny kovin hyvin, haisteli söi rouhetta (ja jonkun tiputtamia nakkeja). Puomin kontakti hienosti samoin keinu hyvällä vauhdilla ja kontaktilla. Muutama hyppy, olivat suht ok.

Roo meni hienosti. Kokeilin keinun jälkeen toisenlaista ohjausta ku viimeksi, toimi ihan hyvin kun olin ajoissa. Puomin ylösmenoa on taas muistutettava alastulot hienoja, joskin sais lähteä vähän vauhdikkaammin liikkeelle. Kepeillä pari kertaa jätti viimesen menemättä (tein persjätön), mut onnistu sekin sit.