Ronja

Pientä radan pätkää, putki ja pari hyppyä, pyörittelyä sinne tänne. Ihan kivasti käänty, siis silloin kun ohjaaja kertoi ajoissa mihin suuntaan esteen jälkeen käännytään. Heti kun ohjaukset oli ajoissa (tiesi suunnan ennen hyypyä) niin käännöksistä tuli tosi tiukat.

Ruutu ensin kaksi kertaa kosketusalustalla. Ekalla vähän harhautui, mut etsi kuitenkin alustan, toinen hienosti. Nyt tekee itsenäisesti loppuun asti, aikasemmin yritti oikoa (ja mä olin sen sallinu). Nyt siis vaaditaan se nenäkosketus ja itsenäinen pysähdyt alustalle. Kaksi toistoa vielä ilman alustaa. Ekalla vetäs nauhat rullalle ja se vähän sotki, toinen hyvin oikeaan paikkaan.

Aika pitkä seuraaminen. OIkealle käännöksissä ei ole niin tiivis kun toivoisin, peruutus jäi taas vajaaksi ja samoin askeleet oikealle. Jää vinoon takaosa ulos. Idari ei oikeen sujunut ollenkaan. Asennot oikeat yhtä lukuunottamatta, mut kääntyi kun meni taakse tai seisomisessa meinas tulla jo vastaankin! Pysymiseen tarvii paljon vahvistamista!!

Luoksetulo stoppeineen hyvä, tuli vikan pätkänkin hyvällä vauhdilla. Kaukot aika hyvin etäisyyttä ei ollut ku ehkä viis metriä. Maahan-seiso-istu on vaikein. Seiso-maahan vaihdosssa myös nosteli takatassuja, mut ei liikkunut. Tunnari taas lopuksi. Ekalla haisteli kaikkia useasti, otti väärän, mut vaihtoi sen sitten oikeaan. Toinen kerta meni nätisti. Nyt tuntuu paljon rauhallisemmalta tässä kun mitä oli aluksi. Oon lähettänyt aika läheltä ja nyt vikat kerrat kyykystä.

Rimma

Aluksi kolmella hypyllä pyöritystä (korkeus 15cm), hypyt oli nättejä. Sit taas tekniikkaa, nyt liikkuvaa hyppyä. Hyppää aika kaukaa, eli ei ihan osu keskeltä keskelle, muuten ok.

Tokohyppyä pitkästä aikaa. Vähän malttamaton, meinas varastaa hypylle eikä meinannu pysyä seisomassa. Parin toiston jälkeen kuitenkin hyvin. Noudossa samaa malttamattomuutta. Varastaa kapulalle ja luovutus on levoton. Muutaman kerran jälkeen malttoi odottaa lupaa lahteä. Luovutusta ja sivulletuloa (ei tarvinu enää käsiapua!) sit erikseen läheltä. Aluksi taas hyppäs taakse, mitä ei ole tehny pitkään aikaa. Onnistu se sitten lopulta ja tuli oikein hienoja luovutuksia. Maltti ei ole Riin vahvimpia puolia .