Sisällä aika monena päivänä ollaan nyt tehty naksuhommia. Ronja kiipeää takaperin sohvalle ja nostaa takatassua. Rimma on alkanut hoksaamaan että haluan vain takajalat korokkeelle ilman että se nousee ensin kokonaan ja sit etupää tulee alas. Tätä se aluksi tarjosi sitkeästi.

Tiistaina käytiin mettälenkillä soriksella. Olin käskenyt koirat taakse kulkemaan kun oltiin mutkaisella polulla missä ei eteen juurikaan näkynyt. Äkkiä mutkan takaa tulee iso harmaa koira (irlis varmaan), pysähtyy hetkeksi ja lähtee sitten muristen juoksemaan kohti. Siinä vaiheessa mun on päästettävä Ronjan pannasta irti, ehdin just napata Rimman syliin. Vieras koira painaa Roon hankeen, mä koitan yhdellä kädellä kiskoa sitä pois Ronjan päältä. Vihdoin saan sen lopettamaan, Roo menee heti käskystä mun taakse maahan ja ison harmaan omistajakin saapuu viimein paikalle. Ronjalle ei onneksi käyny mitää kuolaa vaan, mut mulla kyllä sydän hakkas.

Tänään kävin vetämässä aksatreenit ja pääsin sit seuraavaan tyhmään omien kanssa.

Hauska rata, tein Roon kanssa 1-16. Alku meni aika kivasti. Vähän yllätyin ku se meni puomille (6) eikä putkiin vaikka ne oli noin houkuttelevasti. Kepeille piti viedä melko pitkälle, mut pujotteli hyvin ja persjättö onnistu. 10-11 takaaleikkauksella. 15-16 meni ekalla kerralla (varmaan tuurilla) oikein. Toistoilla se sit ryykäs joka kerta ekaan putken päähän, onnistu se sit viimeni jotenkin. Viimeseksi vielä puomi missä nakki ylösmenolla, pysähty hyvin vaikka tultiin vauhdilla ja hieno alastulo myös.

Rima teki hiukka keinua (oikein hyvä), pari puomia (hienosti nekin) ja keppejä puomilta (tää ei onnistunut vaan lähti huitelemaan ihan muualle tai meni väärin sisään, pujotteli kuitenkin hyvin).