Käytiin pikaisesti hallilla.

Rimma teki ensin kaarreharjoitusta. Aluksi vähän miten sattuu, mut parin toiston jälkeen oikein näppärästi. Hyppäs musta nätisti pää alhaalla ja selkä pyöreänä. Tehtiin vielä pientä "radan" pätkää,putki, hyppy (ilman rimaa) puomi, kepit. Putkelta hieno tiukka käännös siivekkeiden välistä, hyvät kontaktit ja joka kerta oikea väli kepeille. Vauhtia myös piisas!

Lopuksi pätkä seuraamista, ei pomppinu ollenkaan ja muutenkin ok. Noudon otin videolle, laitan sen tähän myöhemmin. Sivulletulossa tarvii vielä pientä avustusta, muuten oikein hieno. Malttaa jopa odottaa lupaa lähteä, aika usein pidän kuitenkin vielä kiinni.

Ronjalla seuraamista. Meni aika kauan ennenku rauhoittui perusasentoon ja sit vielä kun sanoin käskyn niin piti vinkasta ja vielä ekalla askeleellakin *huokaus*. Lopulta malttoi pitää suunsa kiinni ja teki oikein nättiä työtä. Käännökset ok, juoksussa oikein hyvä hitaassa ois saanu olla vähän enemmän hereillä. Hiljenemiseen meni senverran aikaa et muuta ei kerettykkään tekemään.

Lopuksi kävin tyttöjen kanssa lenkillä pellolla. Moottorikelkan jälki ei oikeen kannatellu joten käveleminen oli suht hankalaa. Välillä mentiin ihan umpihangessa, siellä välissä onneksi kova kerros jottei upottanu ku puoleen sääreen. Rimma pysy hyvin pinnalla, Ronjaa upotti välillä enemmänkin -varsinki ku se hepuloi