Lähes koko talven hukassa olleet laukat löyty. Tai siis onhan Artturi maastossa laukannu (kun on ensin onnistunut sen laukkaan saamaan, nostot maastossa ei onnistu), kentällä taas nostaa kyllä, mut laukka on ollu huonoa. Aloittelin veryttelyn ravissa löysin ohjin, herralla oli virtaa kiitettävästi ja tarjos laukkaa. En himmaillu vaan annoin mennä. Vähän kaatui sisälle, mut korjas kun huomautti. Siirtymisten sijaan harjoiteltiin laukkaa kevyessä istunnassa. Välillä tuli ristilaukka ja pukkejakin, mut sit pätkiä tosi hyvää kolmitahtista laukkaa mitä se meni syksyllä!!  JES!!Molemmat suunnat onnistu, oikealle haki helpommin muotoon, mut meinas vähän kiihdytellä.

Pieni kävelytauko välissä ja vielä uudestaan molemmat laukat. Pukkeja ja epämäärisiä hyppelyitä taas, mut kuitenkin kokoajan kolmitahtista hyvää laukkaa. Artturin pukit on lähinnä huvittavia, ei onneksi vedä päätä alas tai yritä kipata kyydistä kunhan irrottelee.

Poseerausta. Se on niin hieno!

Tammat kiinnostaa

Lenkin jälkeen. Nyt oon muitanu laittaa riimun edes kaulalle. Yleensä kun ei ole muuta porukkaa tallilla niin se seisoo vapaana.