Kolme rataa Ronjan kanssa. Tuomarina leena Rantamäki-Lahtinen

A rata (ihanneaika 34s, etenemisnopeus 3,9m/s)

Hyppäri. Ronja tuntu lähdössä tosi laiskalta!. Alussa jäin varmistelemaan vähän liikaa kolmoshypylle, (mistä monelle tuli hyllyn koiran käytyä hyppäämässä ylimääräinen este) Jolloin nelosesteen jälkeinen valssi tuli aivan liian myöhään ja vauhti pysähtyi lähes kokonaan. Toisessa kohtaa tuli vielä sama ongelma. Olin ajatellut siihen persjättöä, mut sit teinkin valssin ja taas myöhässä. Loppuradalla vielä yksi pitkäksi mennyt kaarre, muuten hyvin. Ei ratavirheitä. Yliaikaakin vaan 0.69s, mikä oli kyllä iso yllätys sillä vauhdilla ja noilla töppäyksillä ois luullu tulleen useampi sekuntti. 

B rata (40s, 3,6m/s) 

Agility. Nyt Roo oli paljon paremmin hereillä, meinas jopa hiukka varastaa lähdössä (nous ylös). Alku meni tosi hyvin, kepeille ohjaus oli huono ja kaarre veny. Kepeillä sain mennä reilusti edelle ja ehdin hyvin ohjaamaan keppien jälkeisen hankalan paikan. Ei se ollutkaan niin hankala kun tutustuessa luulin. Ronja kääntyi hyvin, mut sit ite jäin sen eteen ja vauhti tippui kokonaan. Sen jälkeen loppurata oikein hyvin. Super hienot kontaktit!!! Ei ratavirheitä tulos -0,63 

C rata (33s, 4,0m/s)

Hyppäri. Täs kohtaa alko ite olee jo vähän väsynyt ja palelikin, vaikka haki lisävaatetta päälleen. Tutustuessa tuntu et mikään ei jää päähän. Verkatessa tuli kyllä lämmin, mut edelleen oli jotenkin väsyny. Alun siksakki meni kuitenkin hyvin, mun mielestä paljon pienemmillä kaarteilla ku useimmilla muilla. Sit taas tein saman töppäyksen ku viime radoilla. Tutustuessa suunnitteli takaaleikkakuksen siihen kohtaan, mut radalla ollessa olin saanu hyvin etematkaa ja aattelin sit tehdä valssin, ei hyvä!! Aivan törkeen huono, vauhti tippu taas kokonaan ja ohjauskin oli sit huolimaton et Ronja meinas mennä ykköselle uudestaan.Sit taas pätkä ihan siististi, hyvin kesti takaaleikkauksen kepeillä. Putkella jäin taas liikaa paikalle enkä saanut kunnolla etumatkaa nyt suunniteltuun valssiin ja Ron meni tokavikan esteen ohi. En enää korjannu ja sillä seurauksella HYL. Yliaikaa tästä 3,95s

Kahdelta ekalta radalta ois voinu saada parikin sekunttia ajasta pois ilman mun töppäilyjä. Vikallakin oltais todennäköisesti hyvin ehditty ihanneajan puitteissa ilman noita kahta pysähdystä. Kokonaisuudessa kuitenkin olen oikein tyytyväinen Roo oli hyvin kuulolla, eikä yhtään ratavirheitä (toi esteen ohitus oli täysin oma ohjausvirhe). 

Riman kisoissa on aina kiva käydä. Ne on hyvin järjestetty, pohja oli kunnossa, aikataulu piti (oli etuajassakin) ja paikka on muutenkin kiva.