Ensin sisällä vähän jotain pientä. Molemmat harjoitteli luovuttamista metalliesineellä. Hyvin sujui, Rimmalle pitäs vaan hommata vähän pienempi kapula. Sit naksuttelua. Riin piti nostaa takakoivet korokkeelle, mikä oli suunnattoman vaikeaa. Meni kyllä oikeeseen asentoon, mut etupää ensin mitä mä en tässä halunnu. Aika reilusti täyty auttaa ennenku sai muutaman oikean suorituksen. Ronjaa opetin menemään takamus edellä sohvalle. Tarjos kyllä peruutusta, mut kun sohva tuli vastaan niin käänty. VAtille tää homma suju ihan helposti ei mitään ongelmia, onnistu se sit lopuksi sohvallekki.

Otin koirat mukaan hallille kun ei ollu kovin kylmä ja tein sit harkkojen jälkeen vähän niiden kanssa. Rimmalle kontakteja ja keppejä. Oli oikein hyvä. Mä voin ihan rauhassa edetä kontakteilla ja pysähtyy melko varmasti, vain kerran juos läpi. Nyt pitää sit alkaa harjoittelemaan sivuttaista etäisyyttä. Kepit hienosti! 

Nouto meni hienosti, sivulletuloon riitti pieni vinkki. Seuraaminen onnistui myös aika kivasti. Suoralla jää vähän ehkä liian taakse? Vasemmalle käännöksissä käytti takapäätää kaksi kertaa!!

Ronjalle hyppynouto, ekalla kiersi esteen takastullessa?? Toisella hyvin. Seuraamisessa alkuun meni  taas aikaa jotta ääntely loppuis, mut kunhan hiljeni niin oli oikein nättiä. Putkijarrutusta piti tehdä molempien kanssa, mut unohtui...