Oli tokon vetovuoro, menin hallille vähän aikaisemmin ja treenasin Rimman kanssa hallin perällä ennen ryhmän vetoa, isolla puolella oli aksatreenit häiriönä. Rimmaa ei häirinny yhtään . Aloitettiin ruudulla tai oikeastaa kosketusalustalle menolla. Tosin Rimman mielestä liike oli ilmeisesti kosketusalustan nouto ja maahanmeno. Se meni alustalle, otti sen sievästi etuhampaiden väliin tuli vähän matkaa ja muisti sit et tässähän pitikin mennä maahan ja löi sit maihin lätkä edelleen suussa. Ja se oli niin tohkeissaan kokoajan, mua vaan nauratti ettei siit meinannu tulla mitään.

Kun se oli vähän saanu purettua höyryjä niin loppu suju nätisti. Seuraaminen oli ihan ok, vähän se meinas välillä ajautua kauas, pysähdykset ei ihan suju. Käännökset kivasti. Luoksetulo hyvä, mut loppua pitää viel treenata. Nouto tosi hienosti! Liikkeestä maahan ei ollu mitään ongelmaa, malttoi hienosti pysyä kun tulin takas viereen. Seisominen ei aluksi onnistunu ollenkaan, meni maahan. Rautalangasta väännettynä muisti taas homman ja teki hienosti.

Ronja treenasi ryhmän jälkeen. Aluksi äänteli jonkun verran, mut hiljeni sit. Seuraaminen oli oikein hyvää, vasemmalle käännökset juoksussa superhienoja! Kaukoissa pientä liikkumista seiso-istu vaihdossa. Jos teki istu-seiso-istu ei liikkunut yhtään, mut jos maahan-seiso-istu niin sit takaset liikkuu.

Luoksetulo pysäytysten kanssa, hiukka liuku matolla, mut hyvä kuitenkin. Ruutuun ensin jäi liikaa vasempaan reunaan, meni kuitenkin hyvällä vauhdilla loppuun asti. Kosketusalustalla oikea paikka löyty. Pitää tehä ensin alustalla ja sit ilman ei toisin päin! Kokeilin vielä ruutuun lähettämistä merkiltä (lelu ruudussa), meni hienosti. Lopuksi kokeilin tunnaria. Viis väärää ja oma. Onnisti taas!!! Oisko se nyt vihdoin tajunnu idean? Kaksi kertaa ja molemmat onnistu. Vaihdoin välissä kaikki palikat.

Nyt on menny niin hyvin et suunnittelen koekalenteria ihan innoissaan. 

Rimman pitää vielä treenata: 

- paikallaoloa rivissä,

- seuraamiseen kestävyyttä (ja ne istumiset pysähtyessä) 

- ja liikkurin kanssa menemistä

Ronjalle vaikeinta on:

- tunnari

- kaukot

Muuten pitäs olla aika hyvässä mallissa.