En ollut kummankaan kanssa kisoissa mukanan, mut kisojen jälkeen jäin kokeilemaan ratoja.

Ronja

Eka 2-3:sten rata. Ekalla kierroksella oma ohjausvirhe ja Roo meni A:lle väärässä kohtaa (tokihan se menee jos sen sinne oikeen työnnän). Uudella yrityksellä puhdas rata. Kokeilin sitten sitä ykkösten rataa, tosin keinua en jaksanut kääntää. Tässä ongelman oli putki-hyppy-putki en millään meinannu saada sitä oikeaan putken päähän. Lopulta takaaleikkauksella onnistu, tosin siinäkin oli jo menossa väärään päähän (putki oli kyllä liikkunu jo aika paljon alkuperäiseltä paikalta). Muuten rata meni hyvin. Rontilla oli virtaa vähän liikaa ja ohjaus ei pelannu yhtä hyvin ku normisti.

Rimma

Vaihteen vuoksi ratatreeni myös Rimpulan kanssa -ilman rimoja. 2-3:sten raalla A veti kovasti puoleensa, mut muuten hienosti ja hyvällä vauhdilla. Kokeiltiin myös ykkösten rataa. Tässäkin se ois mieluusti menny A:lle joka välissä, mut se ongelma korjaantu selkeämmällä ohjauksella. Näyttä siltä että Rimmakin (kuten Ronja) valitsee mieluummin A:n ku putken jos ovat vierekkäin ja ohjaus on huolimaton. Riin menoon olen tosi tyytväinen, kunhan nyt saatas hyppy kuntoon.

Maanantaina Helenan treeni

(radan liitäminen ei nyt onnistu millään )

Ronja

Roo oli hieno! Kokeiltiin aika montaa eri ohjausta. Ennakoivassa valssissa oli ongelmia, en ohjaa loppuun asti joloin Ronja ei hyppää vaan tulee ohi. Sitä pitää treenata ja mun on myös päätettävä miten sen teen ja tehtävä joka kerta samallalailla!! Parhaiten tuntu menevän niin että lähdin Roon kanssa samaan aikaan, enkä mennytkään ottamaan sitä vastaan kuten ensin suunnittelin. Vitosen ennakoiva valssi oli perseestä, mut seiskan jälkeinen valssi hyvä, kasille persjättö (vauhtia ennenkaikkia omiin jalkoihin ja samalla Ronjaan myös). Suoralla irtosi hyvin ja haki putken kaukaakin, ehdin hyvin ottamaan sen vastaa putkelta. Jarru toimi!! Tästä oli aika yllättyny, ei olla juurikaan sitä harjoiteltu. 15-16 pyöritys hyvin ja hienosti loppusuoralle. Suorilla vauhtia on hyvin, eikä kuulema kattele mua vaan eteenpäin. Mun täytyy vaan muistaa LIIKKUA!!! Ei vaan odotella että tuleehan se sieltä vaan kannustaa ja ohjata.

Rimma

Käytiin tekemässä takaosan keppiharkkaa. Otin taas hypyistä rimat pois. Pikku Rimpula oli mahtava!! Hienosti haki kaikki keppikulmat ja pujotteli oikeen hyvällä vauhdilla ja varmuudella. Rii menee matalana ja katsoo eteenpäin pujotellessa. Kesti hyvin takanaleikkauksen ja pienen vedon, sivuttaisetäisyyttä ei ola juurikaan treenattu se pitää ottaa ohjelmistoon seuraavaksi.

Kävin vielä Ronjankin kanssa takana keppiharkaa tekemässä. Avokulma oli tosi hankala, muuten haki hienosti. Pujottelee hyvin vaikka menen reilusti edelle tai sivulle, mut jos jään jälkeen niin hidastaa eli sitä pitää treenata. Tarvis vaan avustajan joka palkkaa koiran keppien jälkeen.