5.5

Käytin Ronjan kanssa hakemassa kaksi hyllyä P-Haun kisoista. OIs pitäny olla menemättä, väsytti kamalasti, radat ei tuntunu pysyvän päässä, enkä osannu päättää miten ohjaisin. Roo oli hyvä, ohjaaja surkea.

7.5

Järvenpäässä kisoissa Ronjan kanssa. Kolme rataa. Ekalla pari hyppyä väärään suuntaan ja kepeille meno hidas ja jouduin korjaamaan, muuten ihan sujuvaa menoa. Toka radalla tuli kielto hypylle. Olin väärässä kohtaa ja kiirehdin liika joten meni ohi. Ja yliaikaa 10 sekunttia! Vikana ollu hyppäri meni hyvin. Oli kuitenkin jotenkin hitaan oloinen, kuten edellisilläkin radoilla. Kepeille meno ei ollut kovinkaan sujuva ja pujoitteli hitaasti. Tokavika hyppy meinas jäädä välistä kun olin jo vetämässä sitä viimeselle kävi kuitenkin pienellä törkkäsyllä sen hyppäämässä matkalla  . Rata oli melkosta pyöritystä, mut Ronja taipui hyvin.

9.5

Ronjan kanssa ei oltu treeneissä, mut Rimma oli. Ja Rimpula oli ihan superhieno!! Rimat oli edelleen alimmissa, (en ole ehtinyt yhtään hallille tekemään tekniikkaa) ja hypyt sujuvia. Kepit oli upeat. Yhtä lukuunottamatta (ite työnsin väärään) haki oikean välin ja pujotteli loppuun asti vaikka oli edellä/sivussa! Loppuksi käytiin parin kilsan juoksulenkki Tanjan ja Teresan kanssa, mulla koirat mukana.