30.4

Puutiellä tokoilemassa.

Ronja:

- Seuraaminen (aluksi vähän äänteli loppu tosi hienoa)

- Istuminen liikkeestä (superhieno!)

- luoksetulo (ois voinu pysähtyä nopeammin, muuten ok)

- Ruutu (Ekan kiersi sivusta, sit hyvin. Jonkun kerran juos nenä maassa?)

- metallinouto (palautus vähän vino ja vois ottaa kapulan ripeämmin, muuten hyvä)

- kaukot (kerran kokeilin n. 8m päästä liikkui ehkä 20 cm eteen. M-S-I vaihtoa lähempää. Tää järjestys kaikki vaikein!)

Rimma

- seuraaminen (oikein pätevä! Vähitellen on takapääkin löytynyt)

- Jäävät (tein sekaisin, vain kerran väärä asento!)

- luoksetulo (loppua vielä pitää hioa, muuten hieno!)

- Metallinouto (eka meinas ettei ota, mut sit muista homman ja teki tois hienosti!!)

1.5

Hallilla aksaa. Ronjan kanssa lyhyt radan pätkä. Matto oli tosi liukas ja Ronja suti kurveissa reilusti Aluks haahuili, mut sit kivasti lyhyillä mutkilla. Keppejä ja A:ta myös. Taas meinas varastaa kontaktilta! Hyvin se kuitenkin tulee alas asti, mut ei ihan malttais odottaa lupaa. Kepit hyvin.

Rimmalle jumppasarjaa. Nättejä hyppyjä, ei ihan keskeltä keskelle. Onnistu myös vauhdissa kivasti. Kepit on ihan super samoin A:n kontakti! Kepeillä avokulmaa ja A:lla sivuttaisetäisyyttä on alettava harjoittelemaan.

2.5

Ekat ulkoharkat (agility). Roo oli vähän löysän oloinen aluksi. Muuten rata meni ok, käänty kivasti, ei tullu sellasia hehtaari käännöksiä, alko vauhtikin löytymään. Kepeillä tuli joku ongelma, jätti kaksi vikaa tekemättä eikä sit millään tehny loppuun asti?? Kenttä oli aika muhkurainen ja meni ponnistus/laskeutumispaikoilta nopeasti pehmeäksi. Mut oli kyllä kiva treenata ulkona!

Rimman kanssa samaa rataa. Tehdään nyt pari kertaa viikossa tekniikkaa ja sit rataharkka toistaiseksi matalilla hypyillä. Vauhtia ja keskittymistä oli kiitettävästi. Ongelmana oli lähinnä etten vie sitä hypyille loppuun asti jolloin kieltää. Muuten hypyt kulki ihan mallikkaasti. Kepit oli superhienot ja kivasti se irtoo. Liiku ja Ohjaa loppuun asti!!