13.5

Käytiin Hämeenkoskella tokoilemassa. Pennut oli myös ja Ruska oli kyllä mainio. Hetken malttoi istua sylissä kun nakilla lahjoi, muuten oli touhuamassa kokoajan.

Rimma oli täynnä virtaa ja keskittyminen hieman puutteellista, mut kivasti se kyllä tekee. Seuraaminen oli varsin hyvä, perusasennot kaipaa lisää treeniä. Luoksetulossa ei ihan malttanut odottaa vaan hjouduin käydä korjaamassa. Loppua pitää vielä hioa. Liikkeestä seisominen hyvä, mut ei taaskaan malta, vaan takamus painuu herkästi maahan. Nouto oli oikein hieno! Parin tunnin metsälenkki ennen treenejä vois olla hyvä  .

Ronjalla vähän seuraamista ja luoksetulo molemmat ok. Lopuksi leikkiä haisunäädällä.

Nää on Ronjan uusia lempileluja. Haisunäätä vinkuu vielä toisesta päästä, mut molemmat ketun on jo tapettu hiljaisiksi. Ei noi vingut kauaa kestä vaikka näitä leluja on vaan treeneissä käytetty.

14.5

Toko Padasjoella. Ronjan toinen voittajan koe.

Paikallaolo 10, nyt en ainakaan kuullu yhtään vinkumista.

Seuraaminen 8, aluksi aika huonoa, mut paransi loppua kohti.

Istuminen 0, tää kummastutti kun treeneissä on ollu tosi varma liike?

Luoksetulo 10, Tähän oon oikein tyytyväinen kaikki välit tuli hyvällä vauhdilla ja kuitenkin pysähtyi napakasti.

Hyppynouto 0, kiersi esteen takastullessa. Vähän omituista tämäkin kun ei normista tätä harrasta.

Metallinouto 10, vähän nyrpistellen otti kapulan, muuten hyvä.

Tunnnari 0, Toi väärän, mut oon silti tosi tyytyväinen. Oli rauhallinen ja haisteli eikä pureskellu palikkaa.

Kaukot 5, oli täpinöissään ja meinas ekalla käskyllää rynnätä luo, muutenkin teki vähän omia vaihtoja välissä. Ne mitkä teki käskystä oli hyviä.

Kokonaisvaikutus 8

16.5

 Ronjan kanssa ei taaskaan ehditty, kun käytiin parissa taloesittelyssä. Rimma oli taas vallan mainio. Keppikulmia harjoiteltiin tänään. Ensin Rii meinas sännätä kaverin namikupille kentän toiseen päähän, mut toisella yrittämällä huomas kepit matkalla. Pakkovalssilla kepeille vieti oli vaikea, Rimma ei tullu kunnolla käteen vaan meinas oikasta ja mun ajoitus oli "hiukan" pielessä. Muut kulmat haki superhienosti! Kesti myös pienen vedättämisen, kerran jäi keppejä välistä kun vedätin liikaa, muuten teki aina loppuun asti. Mainio peli! Nyt rimat oli yhtä korkeammalla ja hypyt silti sujuvia. Vois varmaan kisakalenteria selailla josko sen nyt johonkin ilmoittaisi...

Naksuttelin Rimmalle laatikkokontakteja. Ei se  ihan selkee oo vielä. Välillä unohti pysähtyä ja pari kertaa lähti luvatta.

Ronja kanssa vähän tokohommia lopuksi.

Tein melko pitkän seuraamisen (pientä väljyyttä, muuten tosi hyvä!), liikkeestä istumisen (hieno!) ja luoksetulon (seisominen vähän hidas, maahanmeno hyvä!) putkeen ja sit palkkasin pallolla ja leikkittiin hetki. Uudestaan pieni pätkä seuraamista ja nyt pallo kainalosta kun oli hyvä. Muutama m-s-i vaihto niin että istumaan mennässä pyysin sitä peruuttamaan pari askelta. Sit kokekilin kerran kaikki vaihdot. Vedin viivan tassujen eteen, eikä liikkunu kun vajaa 10 senttiä.

Lopuksi vielä haiettiin Rimmakan mukaan ja pelattiin vähän palloa.